Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bosszú, édes bosszú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszú, édes bosszú?

Figyelt kérdés
Egy pióca p***a nőszemély itt-ott "zaklatja" a páromat miközben tudja, h én vagyok neki. Volt, h a csaj csakúgy felhívta, h ő milyen ügyes és mennyit tornázott az edzőteremben, vagy a vonatról sms-ket küldözgetett neki, h menjen oda hozzá. A párom már nem 1x szépen elmagyarázta neki, h hagyja őt. Úgy érzem, h még mindig nem nyugszik. Igaz, most csend van, de ideiglenes. Mielőtt mi összejöttünk, akkor ők 1x-i alkalommal lefeküdtek egymással. A barátom akkor se akart tőle semmit, de a csaj szerelmes lett belé, ugyanakkor visszament az akkori párjához (Mikor megtörtént köztük a szex, akkor sem tudni, h a csaj egyedülállóként tette, vagy volt az akkori barátja). Január 1-jén küldött sms-t a barátomnak, h ő szerelmes belé, miközben a csaj a párjával szilveszterezett valahol! Sokszor elgondolkodtam, h egy titkos mailről küldök egy üzenetet a csaj pasijának, h tudja, h milyen casjjal van együtt és h miket tesz. Persze teljesen anonimként, nem mennek bele részletesen a dolgokba! Megérdemeli, h fényt derítsek a kétszínű játékára és hátha a páromat ténylegesen békén hagyja?
2016. ápr. 29. 10:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is a teljes tiltást tartom a legjobbnak, de azt írod, ez már megtörtént. Ha ez valóban így van, az azt jelenti, hogy a párod bár nem volt elég határozott kezdetben, de tényleg nem akar semmit a kis ribbitől.

Ha a helyzet rendeződik ettől, akkor én nem csinálnék semmit a továbbiakban. Ha valamilyen úton-módon megint próbálkozik, akkor viszont komolyabb lépéseket is lehet tenni (zaklatásért feljelenteni, vagy legalábbis kilátásba helyezni ezt).

Ha pedig - legrosszabb esetben - kiderül, hogy a párod hazudott, nem tiltotta le, akkor mehet a biliborogatás. Ennek is több kimenetele lehet, mert simán előfordulhat, hogy a pióca hapsija "megbocsát" neki (mert például túlságosan szereti, vagy mert ő maga is egy gerinctelen alak, akinek szintén van másik kapcsolata), így a nő meg folytatja a zaklatást vagy a viszonyt. A másik lehetőség, hogy a hapsi kirúgja, így "felszabadulva" meg már még inkább nyomulni fog. Bár azt szokták mondani, hogy aki vihető, azt vigyék is, szóval nem kell okvetlenül ragaszkodni egy gyenge jellemű sráchoz, aki nem szeret igazán.

Remélhetőleg azért nálatok jól alakulnak majd a dolgok. :)

2016. ápr. 30. 09:12
 22/22 A kérdező kommentje:
Igazad van, bár azóta már a "titkos" levelet megírtam. A srác rettentően ellenkező volt, semmiről nem akart tudni és kért, h hagyjam őt békén és a csajt is, ne zaklassam őt ilyenekkel, mert nem érdekli. Szóval szerintem ő nagyon jól tudja, h mi a szitu, h a csaj egy agyatlan és valószínűleg javíthatatlan, mert magamból kiindulva én ha kapnék egy ilyen levelet, akkor fúrná az oldalamat, h vajon ez az idegen mivel tud nekem szolgálni.. De ebből azt szűrtem le, h ő kb. mindenről tud... :)
2016. máj. 2. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!