Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet édes a bosszú?

Figyelt kérdés

Tudom a bosszú gyerekes es elcsépelt dolog,de öt évig voltam együtt a barátommal es megcsalt.(egy nálam 15evvel idősebb asszonnyal)

Nagyon faj a mai napig,mivel en naiv hittem az "igaz szerelemben".

Semmi fizikai bántalmazásra nem gondolok,csupán a lelkére szeretnek hatni,mert rohadt szar látni,hogy ő boldog es életvidám en pedig minden nap sírok es szenvedek.

2014. szept. 26. 14:59
 1/2 anonim válasza:
Hát én is jártam már hasonlóan. Nagyon fogja bántani ha látja mennyire nem hat rád ez boldog vagy és egyébként meg ha valamivel kicsit konkrétabb bosszút szeretnél akkor meg névtelenül mosolyogva csinálj valamit.
2014. szept. 26. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Inkább azon törnéd a búrádat, hog TE hogy lehetnél , vagy kivel lehetnél boldog.

Amíg a bosszún töröd az agyad, addig nem tudod elengedni => BOLDOGTALAN LESZEL.

2014. szept. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!