Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek édes a bosszú?

Szerintetek édes a bosszú?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor milyen esetekben? Akár saját történetet is mesélhettek..

2012. aug. 25. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
persze ,azért is mondják hogy ÉDES bosszú...aki neked fájdalmat okos jól esik vissza adni..persze sose vezet jó útra,talán meg is bánja utána az ember,szóval ha kibírod hogy ne állj bosszút akkor inkább maradj nyugiba.
2012. aug. 25. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
okoZ
2012. aug. 25. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondják, a bosszú csak hidegen jó. Mesélni nem nagyon tudom, mert nem vagyok bosszúálló fajta.
2012. aug. 25. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Nem édes,viszont éretlen viselkedés.
2012. aug. 25. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne éretlen dolog? Nem félek a sorstól, nem hiszek Istenben - ergo nem félek a haragjától -, csak a törvényeket próbálom betartani...

Szerintem édes (de még mennyire :D), de persze csak az olyan esetekben amikor "jogosan" kapja vissza a másik a dolgot.

2012. aug. 28. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó dolog a haragtartás. Hogy jövök én ahhoz, hogy olyan embert gyűlöljek, akit Isten szeret? Jézus azt mondta, hogy "úgy szeressétek embertársaitokat, mint én szeretlek titeket!" Így hát én igyekszem minden embert ugyanúgy szeretni, még azt is, aki velem nem viselkedik rendesen.
2012. aug. 28. 17:47
 7/8 English válasza:
Édes a bosszú, csak rohadtul elsózták. :D
2012. aug. 28. 19:32
 8/8 anonim válasza:
A bosszú hidegen tálalva a legjobb és a bosszú édes, tehát a bosszú egy jégkrém.
2012. nov. 15. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!