Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszú, édes bosszú?
Figyelt kérdés
Egy pióca p***a nőszemély itt-ott "zaklatja" a páromat miközben tudja, h én vagyok neki. Volt, h a csaj csakúgy felhívta, h ő milyen ügyes és mennyit tornázott az edzőteremben, vagy a vonatról sms-ket küldözgetett neki, h menjen oda hozzá. A párom már nem 1x szépen elmagyarázta neki, h hagyja őt. Úgy érzem, h még mindig nem nyugszik. Igaz, most csend van, de ideiglenes. Mielőtt mi összejöttünk, akkor ők 1x-i alkalommal lefeküdtek egymással. A barátom akkor se akart tőle semmit, de a csaj szerelmes lett belé, ugyanakkor visszament az akkori párjához (Mikor megtörtént köztük a szex, akkor sem tudni, h a csaj egyedülállóként tette, vagy volt az akkori barátja). Január 1-jén küldött sms-t a barátomnak, h ő szerelmes belé, miközben a csaj a párjával szilveszterezett valahol! Sokszor elgondolkodtam, h egy titkos mailről küldök egy üzenetet a csaj pasijának, h tudja, h milyen casjjal van együtt és h miket tesz. Persze teljesen anonimként, nem mennek bele részletesen a dolgokba! Megérdemeli, h fényt derítsek a kétszínű játékára és hátha a páromat ténylegesen békén hagyja?2016. ápr. 29. 10:39
11/22 anonim válasza:
Nem kotekedni akartam, ne erts felre. Csak legyen meg a noi meltosagod. A csaj egy szajha. Essen kivul a latokorodon, mert ha nem esik kivul, o annak csak orulni fog es meg tobb eselyt lat a pasidra. Holott nincs is, mert o egy csaj akit max uritesre hasznalnak. Mig te a baratno vagy es leszel is meg. Igy gondolkodj inkabb titkos akciok helyett, mert azok csak az agyadba kergetik a vert mig a csaj meg rohog a markaba hogy "jaj x mar megint velem foglalkozik".
12/22 anonim válasza:
Írj a pasijának joga van tudni erről.Ez ugyan úgy érint téged is mint a pasidat,ha ez nem tetszene neki kb b*ssza meg,ne hagyd hogy hülyét csináljanak belőled. "Szóval szerintem menj a biztosra"
13/22 A kérdező kommentje:
11# én sem rosszból írtam ezt! :) Azaz kötekedésből! Van a te nézetedben is némi igazság, de szerintem ezzel még nem járatnám le magam ha figyelmeztetném a pasit! :)
2016. ápr. 29. 11:44
14/22 anonim válasza:
ha lenne bizalom a párod és te közted, ami NINCS, akkor ilyen nőkkel le se állnál foglalkozni és azokat a szép energiáidat a párodra, magatokra fordítanád
15/22 anonim válasza:
Engem is rohadtul idegesítene egy ilyen pióca nő. De mi lenne, ha csak szimplán letiltaná a pasid, hogy ne tudja felhívni sem? Letiltaná közösségi oldalakról is, hogy ne tudjon neki üzenetet írni? Aztán ha nem tudja elérni, csak feladja.
16/22 A kérdező kommentje:
Tiltólistán van mindenhol már nála tudtommal :) Ma együtt utazunk vonattal haza szüleimhez és kíváncsi vagyok, h ott lesz-e... :D
2016. ápr. 29. 12:15
17/22 anonim válasza:
Atya ég,ha ezt a kérdést pasik is olvassák...elhiszem,hogy tök hü(ly)ének nézik a nőket. Tiszta csőrharc,mint a tyúkok a baromfiudvarban,széttárt szárnyakkal veszekednek a kakasért! A 7-es pasija meg egy ordenáré nagy bunkó.
Szerintem a pasid még mindig dugva tartja a csajt és játssza az agyát mert nem akar lebukni...-"Az a p.csa jaj nem mászik le rólam édes mit lehet tenni...ugyan már.
Két határozott mondattal le lehet bárkit állítani,ha akarjuk és ezt a párodnak kellett volna megtenni. Ez az édes bosszú duma...szánalmas komolyan.
18/22 anonim válasza:
Majd írj, hogy találkoztatok-e a p.csával! Kíváncsi vagyok.
19/22 A kérdező kommentje:
Figyu :) Lehet, h van alapja amit azok mondanak, h a barátom is hibás benne. Lényegében igen és én ezt mondtam is neki, h valamiért még a csaj nem kopott le. DE! Ez mind csak feltételezés, h "tartalék", viszont a csaj egyértelműen a tudtára adta, h szerelmes belé és ebből egyértelmű, h miért nem áll(t) le. De nem fogok magyarázkodni! Megírtam annyit a srácnak, h nézzen a körme alá a kis barátnőjének akivel 4 éve "happy" minden! :)
2016. ápr. 29. 13:01
20/22 anonim válasza:
Szerelmes nőt nem lehet leállítani, ne foglalkozzatok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!