Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez? Bosszu vagy? Csalas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Bosszu vagy? Csalas?

Figyelt kérdés
Napi-szinten beszelek egy jokepu pasival, felesege van! Ferjnel vagyok enis! Csokoloztam is mar vala es randiztam is, A ferjem korabban szeretot tartott maganak! Arra keszulok enis? ! Ha egy pasival beszelek telefonon, es 3 szor csokoloztunk( 2-3 masodperc) szex nem volt! Nem kerek rosszindulatu hozzaszolast, es traga velemenyt! Rosszul esik, de nem tudom meddig megy, rosszul esik mert felesege van es tisztessegtelen! Amit nem tud nem faj?Tanacstalan vagyok

2014. nov. 26. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt nem ertem ertem miert csak ő a tisztessegtelen ha neked ferjed van..
2014. nov. 26. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
és neked hogy esett, hogy a férjed szeretőt tartott?
2014. nov. 26. 14:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Magamra ertettem, hogy tisztessegtelen! Rosszul esett! DE ha nem derul ki?!Akkor nem esik rosszul!
2014. nov. 26. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezért kellene ezerszer is meggondolni, hogy megbocsátasz - e egy megcsalást. Na de persze sokan hiába beszélünk itt a megcsalt embereknek, akik még meghunyászkodnak megcsalt létünkre és magukat okolják, nyalják a megcsaló seggét. Tessék, pont most van itt is egy ilyen kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Megbocsátotok, még sokan magatokat okoljátok, aztán amikor X idő múlva észreveszitek hogy nincs bizalom, kihalnak az érzések és már ti is a megcsalásba rohantok, akkor jönnek ezek a hülye kérdések és sokan nem értitek, hogy miért csesztetek el annyi évet az életetekből.

Ha érdekel a további véleményem, szerintem közrejátszik a párod megcsalása, különben ez eszedbe sem jutna. Ott nyilván kihaltak az érzelmek és nem tudtál neki megbocsátani, esetleg saját magaddal is csak elhitetted. Utólag megkérdezem: Volt értelme?

Egyébként még annyit megjegyeznék, hogy legalább ne nős pasival csalnád meg... A ti házasságotok tönkrement, de miért vagy partner abban, hogy ez másokkal is megtörténjen?

2014. nov. 26. 14:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Ugy kevesebb az ok , hogy kiderulne, nem tudom, hogyan sullyedtem ennyire melyre! Nem bocsajtottam meg a ferjemnek es nem is fogok! Igen , mivel , hogy megcsalt kihult bennem minden erzes. Foleg, hogy akkor csalt meg amikor nehany honapos , hetes, lehetett a gyerekunk! Furcsa az elet! Hiszen akivel beszelgetek, ugyan ugy van 3 honapos a gyereke! Jesszusom, mi ez a kor?Tudom, hogy nem jo iranyba haladok , azert kertem segitseget!
2014. nov. 26. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:

hát ha neked rosszul esett és mai napig nem tudod megbocsájtani akkor gondolhatod, hogy mi lesz ha kiderül...a helyedben nem tenném ezt a férfival, vagy ha jobban tetszik a férfi feleségével!

ne tedd tönkre a házasságukat, mert a tied már tönkrement!!!!

2014. nov. 26. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, látszik hogy tisztában vagy vele, különben nem tettél volna fel ilyen kérdést. Most már csak at kell eldöntened, becsapod - e magadat továbbra is. Szerintem semmi értelme, de ez a te döntésed lesz.
2014. nov. 26. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
az ilyeneknek nem való a házasság...
2014. nov. 26. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha nem derül ki, nem esik rosszul"

Most megyek rókázni.

Az ilyenek minek házasodnak össze? Mókából? Vagy a nászajándék kedvéért?

2014. nov. 26. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Friss házasok havi 5000 Ft támogatást kapnak, ha legalább az egyik félnek ez az első házassága. Nem tudtad? :)
2014. nov. 26. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!