Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-34 körüli férfiak! Titeket mennyire érdekel, esetleg taszít, hogy a nő (kiszemelt) hány férfival feküdt le élete során?
Bocs 50-es, de nagyon átmentél személyeskedőbe. Én ezt a kesztyűt nem szeretném felvenni, ha nem gond.
Nem vagyok nőgyűlölő. Szeretem a nőket, de csak a hagyományos női erényekkel bíró nő értékes a számomra. Ha ettől patriarchális vagyok, ám legyen, vállalom.
A legfontosabb női érték, az a tisztaság és erényesség, ami részben abban testesül meg, hogy nem fog több fasxt, mint kilincset.
Ez legyen mondjuk az én egyéni preferenciám, ne vedd magadra, főleg, mivel te magad vagy a tanúbizonyság arra, hogy vannak, akiknek nem számít az ilyesmi.
Kedves férfinak nem nevezhető emberke, aki azt hiszed magadról, hogy talpig becsületes vagy: ha megtudnám, hogy 20 év után azért váltál el, mert a feleséged 1 pasit letagadott, azon pillanatban szó nélkül otthagynálak.
Szánalmas egy megoldás. Meguntad a feleséged, de mivel ezt nem mered magadnak se bevallani, hogy másokat akartál már dugogatni, kitaláltál egy mondvacsinált baromságot, hogy elválj tőle. Jobban is tetted, ezerszer jobbat érdemel. Az ilyen az én szememben nem egy férfi, csak valami csökevényes evolúciós zsákutca.
Ebbe már nem megyek bele.
Alapvetően szeretek vitázni, de minősíthetetlen, és tűrhetetlen, amit megengedtek magatoknak. Nem vagyok hajlandó szellemi párbajt vívni fegyvertelenekkel. Amint kifogytok a szánalmasan kevés érvből, azonnal elkezdetek mocskolódni, ítélkezni. De mire fel? Semmivel sem vagytok különbek egyikünknél sem! Sőt! Mi legalább nem sértegettünk benneteket. Igaz, nektek az is sértés, ha valaki mást mer állítani mint ti. Nagyon nem lennék a helyetekben, mert amiket rólam/rólunk írtatok, az mind rátok igaz. Plusz még a laza erkölcsötök is, titeket sújt.
Engedek, mert veletek vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Mivel az okos enged, ezért már rég ti uralkodtok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!