Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-34 körüli férfiak! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-34 körüli férfiak! Titeket mennyire érdekel, esetleg taszít, hogy a nő (kiszemelt) hány férfival feküdt le élete során?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 21:25
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
22%

9:

Ha egy nőt a feleségemnek, gyerekeim anyjának képzelek el, akkor nem mindegy, hogy előttem 3 vagy 30 farok járt benne már. Mert ha 30 akkor arra gondolok, hogy valószínűleg nagyon szereti a szexet, szereti váltogatni a partnereit és utánam is simán lenne 30 partnere, mint ahogy előttem volt. Szerintem ezzel a legtöbb férfi így van, aki tényleg mondom feleséget, a gyerekei anyját keresi már. Én is kefélek amúgy szívesen olyan csajjal akinek előttem is volt 30, csak azzal nem gondolkozom tartós kapcsolatban

2016. máj. 12. 22:26
 12/54 anonim ***** válasza:
21%

Ne legyen tul sok, 10-12 az ugy oké, annál tobb mar egy kicsit sok.

31 f

2016. máj. 12. 22:31
 13/54 anonim ***** válasza:
57%
Majd rájössz, ha megtetszik neked valaki, akkor nem egyből fogod megkérdezni, hogy ugyan kedves mennyi pasid volt előttem? Ez nem így megy. Majd jól beleszeretsz egy csajba, aztán kiderül, hogy több pasija volt, mint te azt gondoltad, akkor majd hagyod annyiban? EZ NEM ÍGY MEGY.
2016. máj. 12. 22:31
 14/54 anonim ***** válasza:
18%

13-as

De, így megy. Az első szex után valamikor megkérdezem és ha magas számot mond, akkor annyi volt... mármint azon terveimnek, hogy vele akarjak komoly kapcsolatot.

Jól érezni magunkat ettől függetlenül lehet még :)

2016. máj. 12. 22:37
 15/54 anonim ***** válasza:
2%

Az egyik legfontosabb dolog! Ha meg megtudom, hogy egyet is letagadott, akkor véget ér a házasság.

2-3at elviselek, felette nem érdekelne egy 50 éves nő sem.

De egy ribitől én sem kérdezném, igaz valószínűleg szex sem lenne vele.

2016. máj. 12. 22:41
 16/54 anonim ***** válasza:
84%
Hát akkor ti sem voltatok igazán szerelmesek, vagy túl korán adta oda magát a csajotok, és nem ébresztett fel bennetek még semmit.
2016. máj. 12. 22:49
 17/54 anonim ***** válasza:
24%

Engem érdekel,mert a múltból lehet következtetni a jelenre és a jövőre.

Ha a nő élvezettel mesél a zűrös múltjáról az nálam kizáró ok,még akkor is ha azt állítja,hogy az már csak a múlt.

Nem nagyon hiszek abban,hogy az emberek alapvetően meg tudnak változni.Egy csalfa nő mindig az marad,de ez természetesen a férfiakra is igaz.

2016. máj. 12. 22:50
 18/54 anonim ***** válasza:
15%

13:

De nálam igen és sok férfinál is. Nem 15 éves vagyok, hogy első látásra beleszeretek valakibe. Azt pedig még a nők is megkérdezik sokszor az első néhány randi valamelyikén, sokszor csak finoman, hogy a másiknak mennyi partnere volt.

A szerelem lehet egy agyatlan, logikátlan, hülye dolog. De amikor megállapodnék valakivel, családot alapítanék, gyerekeket csinálnék, legalább 20 évre elkötelezném magam, ott bizony logikusan, értelmesen is el kell gondolkozni a dolgokon, mielőtt belevágnék valakivel.

2016. máj. 12. 22:51
 19/54 anonim ***** válasza:
65%

„Ha a pasi megkérdezi, hogy hány szexpartnerem volt előtte, annak két oka lehet: tényleg tudni akarja. Nem akarja tudni – elmélkedik Klára (34), aki matematikusagyával ki is fejti a tételt: – Ha tudni akarja, annak megint két oka lehet: szeretne egy nagyon alacsony számot hallani, illetve szeretne egy nagyon magas számot hallani. Ha alacsony számot szeretne hallani, az azért van, mert nincs elég önbizalma, és jobban örül, ha a nőnek nincs összehasonlítási alapja. Ha magas számot szeretne hallani, az azért van, mert nincs elég önbizalma, és szeretné bebiztosítani magát arról, hogy a megfelelő mennyiségű szexpartner kipipálva, így nem kell attól tartania, hogy a csaj tovább keresgél. Mi van, ha nem akarja tudni? Akkor minek kérdezi? Azért, mert egy ilyen mondatot vár: »Ugyan, drágám, ha volt is előtted valaki, nem számít! Nem is emlékszem már, olyan régen volt/felejthető volt/a nyomodba sem ér!« És ez miért van? Mert nincs elég önbizalma! Összegezve: ha egy férfi tudni szeretné, hogy hány pasival feküdtem le korábban, annak jó vége nem lehet! Kivéve, ha hazudok. De akkor meg minek kérdezi?”

Nagyon igaznak tartom ezt a részletet egy cikkből. Hallgatni arany. Ha egy férfi felteszi ezt a kérdést, az alapból önbizalomhiányra vall. Nekem egy egyjegyű szám azon férfiak száma, akikkel lefeküdtem, mégsem fogok vele eldicsekedni senkinek. Csak szimplán azért, mert ez az egy dolog magánügy még egy kapcsolatban is, szerintem. Ha pedig valaki (az egyik fentebb kommentelőhöz hasonlóan) a harmadik randin nekem szegezné ezt a kérdést, biztos, hogy többet nem találkoznék vele.

És el kell, hogy keserítselek titeket, pont az ilyen hozzáállású férfiak miatt hazudik a legtöbb nő. Jogosan. Megnyugtatlak benneteket- nem fogjátok megtudni senkitől, ha letagadtak néhány pasit. Egyik barátnő se fogja kikotyogni nektek, abban biztosak lehettek.

Lehet lepontozni.

2016. máj. 12. 22:59
 20/54 anonim ***** válasza:
39%
Nem pontozlak le 19-es, de a nem válasz is bőven válasz lenne, úgyhogy pá :)
2016. máj. 12. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!