Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-34 körüli férfiak! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-34 körüli férfiak! Titeket mennyire érdekel, esetleg taszít, hogy a nő (kiszemelt) hány férfival feküdt le élete során?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 21:25
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%
"kr*ból lesz a legjobb feleség"
2016. máj. 13. 10:27
 32/54 anonim ***** válasza:
# 30: Nem állítottam egy szóval sem, hogy ő volt a hibás egyedül. Megromlott a házasságunk, ez tény, de amikor ezt érzékeltük és megbeszéltük, egyeztettünk, hogy kinek min kéne változtatni, akkor én elkezdtem dolgozni a kapcsolatért, ő meg inkább félrelépett. A szakítás után levontam a konzekvenciákat, tanultam belőle. Megértettem, hogy melyikünk miben hibázott, és a saját részemen igyekeztem változtatni. Azóta nekem lett egy minden téren harmonikus párkapcsolatom. Az exemnek is lett kapcsolata, és nemrégiben nekem panaszkodott, hogy nem érti, hogy hogyan lehetséges, hogy minden egyes kapcsolata tönkremegy pár év után, ugyanazok a problémák jönnek elő mindig.
2016. máj. 13. 10:54
 33/54 anonim ***** válasza:
37%

29-es

Velem nem lett volna ilyen problémád, mert amint megtudom az 50-100 közötti számot, felállok és megköszönöm az addigi társaságodat, ugyanis méx szexpajtinak sem kéne egy kankó-HVP-zsák, ha nem haragszol.

Minden tiszteletem azé, aki egy ilyen nőhöz hozzá mer nyúlni, de engem a hideg rázna ki, már ha csókra is jönne...

2016. máj. 13. 10:59
 34/54 anonim ***** válasza:
#32 Meghajoltam. Igazad van. :-)
2016. máj. 13. 11:20
 35/54 anonim ***** válasza:
51%

# 33: no akkor neked is mesélek valamit. Soha nem volt nemi (jellegű) betegségem, a védekezésre mindig gondosan ügyeltem. Egyetlen egyszer kaptam el egy fertőzést, pont a tartós kapcsolatomban. Hangsúlyozom, a partneremnek előttem alig volt szexuális tapasztalata. (Ő már évek óta küzdött ezzel, újra és újra kiújult nála, és közben voltak lappangási időszakok.)

Úgyhogy a nemi baj abszolút nem függ a szexpartnerek mennyiségétől, akár egyetlen partnertől is el lehet kapni.

Furcsa, hogy a nekem tulajdonított sztereotípiák valahogy mindig annál a félnél érvényesülnek, akiknek kevés kapcsolata volt... a megcsalás is, a nemi baj is...

Lassan kezd kialakulni bennem az a kép, hogy nem is éri meg hűségesnek lenni. ;) (szarkazmus)

2016. máj. 13. 11:32
 36/54 anonim ***** válasza:
# 34: Köszönöm, ez jólesett.
2016. máj. 13. 11:33
 37/54 anonim ***** válasza:
60%

Rendben 35-ös, ahogy érzed.

Nekem önmagában nem is a nemi betegségek fenyegetése a legnagyobb gond, hanem az, hogy 100 másik kan lyuksógora legyek.

Ehhez nem fűlik a fogam és gondolom te is meg tudod ezt érteni.

Nálam ez nem önbizalomhiány, mert tényleg jól kefélek, hanem szimplán csak nem akarok olyan autót sem, amit előttem 100-an használtak... nem a vezetési képességeim miatt, hisz még csak azt sem mondhatom, hogy szarabb egy sokat használt autó, mint egy kevésbé használt, csak valami tudat alatt azt mondja, hogy ne tovább, ezt ne. Ennél sokkal jobbat is kaphatsz, ha már olyasmit szeretnél, amit minden nap vezetnél.

2016. máj. 13. 18:50
 38/54 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel, van, akit nem zavar a múltam, úgyhogy abszolút nem célom vadidegen emberek értékrendjének megfelelni.
2016. máj. 13. 19:45
 39/54 anonim ***** válasza:

Te ezt tényleg elhiszed?

Valójában minket sem zavar a Te múltad, de hogy a párodat sem zavarná, ha tudná, azt te sem gondolod komolyan.

2016. máj. 13. 20:14
 40/54 anonim ***** válasza:

Hmmm, csak 1 gondolat:

Adott mondjuk egy 28 éves nő, aki 10 éve él nemi életet és keresi az igazit.

Évente van 2-3-4 kapcsolata, amikor mondjuk az 5-10. randin lefekszik a pasival, de a kapcsolat egy idő után véget ér, bármi miatt.

Szóval, gyors fejszámolás után ez még alsó hangon is 20 partnert jelent!

Akkor ő egy férfifaló ribi?

Vagy mégis hogyan kéne élnie, ha nem talál normális pasit, mert nem passzolnak?

2016. máj. 13. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!