Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-34 körüli férfiak! Titeket mennyire érdekel, esetleg taszít, hogy a nő (kiszemelt) hány férfival feküdt le élete során?
Akkor ő egy férfifaló ribi? -> Igen.
Vagy mégis hogyan kéne élnie, ha nem talál normális pasit, mert nem passzolnak? Úgy, hogy először megismerkednek, majd ha valóban passzol minden, csak akkor fekszik le vele. De a legfontosabb, hogy nem a partnerszám növekedésére törekszik, hanem az alacsonyan tartására. Ismerek olyan 50-70 éves nőket, akiknek csak egy szexpartnerük volt, és van köztük olyan is, akinek emellett volt vagy 30-50 fiúja, akikkel nem feküdt le.
Akkor nekik most szégyellniük kellene magukat? Arról nem is beszélve, hogy nekik 28 éves korukra férjük, gyerekeik családjaik, voltak, nem degenerált elveik...
32-es ok ezt ezen az oldalon ezt nem fogjak erteni, hiaba is magyarazod ide nem az intellektualis szabadgondolkodok jarnak hanem a megkeseredett pasik akiken atneznek a nok,vagy atvertek a nok,tinik akik csak teveben lattak not es olyanok akik 20 ev utan elhagyjak a felseguket mert az letagadott egy dugast (ezen hangosan rohogtunk:-)))
Az eletben mindez normalis dolog, a ferjemet nem erdekli hany pasival voltam,engem se hogy o hany novel volt mert irrelevans.Mondjuk en megemlitettem neki h konkretan 38 pasival voltam,mondta h az egy korrekt szam,o tobb novel volt Es boldogan elunk 6 eve:-)
Azok a baratnoim akik most harmincasok es a ferjuk elott mind ossze ket pasival voltak most szo szerint non stop csaljak a ferjuket onmegvalositas cimszo alatt:-))))Tokjo h szexualisan kieltuk magunkat a ferjem is es en is,ha nem igy lenne velhetoleg mar csalnank egymast:-))
Az eletet elni kell teljessegeben az Meg h egy ezer idegen egy anonim oldalon mit mond az irrelevans:-)))
40. vagyok
Hol írtam, hogy a partnerszám növelés a cél? A hölgy keresi az igazit, ezért ismerkedik és randizik, ahogy azt szokás!
A szexre csak az 5. randi után kerül sor, mondjuk 3 hét után. De ha csak akkor van először a pasi lakásán és mondjuk az akció után derül ki, hogy az lemészárolt állatok fejét gyűjti, akkor mi van? :D
Vagy mégis meddig kéne kerülgetni egymást? A rossz szex is lehet ok a szakításra!
Nem jobb mindjárt az "elején", pár randi után letudni, mint hónapokat elpazarolni mondjuk egy olyanra, akivel nem jó?
Egyáltalán miért lenne férfifaló az, aki nem szexel rögtön az első randin????
Hozzáteszem: én 25 éves koromig 30 pasival voltam, ebben volt 1 komoly kapcsolat, pár egyéjszakás kaland, de a legtöbb ilyen volt, mint amiről beszéltem.
11 éve vagyok a párommal, van 2 gyerekünk és eszembe sem jut megcsalni! Én kiéltem magam, nem hiányzik egyáltalán a pasizás, jó érzés 100%-ig megbízni valakiben és tudom, hogy ő is megbízik bennem, pedig tud a múltamról...
Amúgy meg pont leszarom, ki mit gondol rólam, de az, hogy egy 30-as nőnél össz. max. 2 partner az elfogadott, azért erősen kiveri a biztosítékot!
40-es
Nem nevezném férfifaló ribinek, mert valszeg nem az, de erősen problémás az ilyen nő és ha történetesen évente 50 férfivel randizott volna, akkor is ugyanitt tartana.
Egy igazi nő simulékony, alkalmazkodó, nincsenek indokolatlan elvárásai és akkor fekszik le, ha úgy érzi, hogy ebből lesz valami.
Az általad jelzett nő nem tud/akar alkalmazkodni, senki sem elég jó neki és mindemellett élvezi a szexet kvázi idegenekkel és ez számomra mind-mind nagyon nem vonzó.
Ez a nő nálam kiesik a rostán, még mielőtt bármit megtudnék a külsejéről.
Lehet szomorú ezt olvasni, de attól, hogy ma ennyire kinyíltak a lehetőségek a nők számára, még nem lett elfogadott egy nő, aki "minden lehetőséggel él is".
Pontosan ugyanolyan nőkép él a fejünkben a kedvességgel, simulékonysággal, (fals)szűziességgel, odaadással,...
Nincs azzal se baj, aki él mind a lehetőségeivel(bájos eufemizmus, nem?), csak őket kirostáljuk a komoly kapcsolat jelöltjei közül.
Utolsónak: Te nem érted, hogy attól, hogy valaki rosszul választ és rossz emberismerő, még lehet olyan ember, aki alkalmas egy párkapcsolatra?
Nálunk semmi gond nincs ebből, a párom elfogadta és olyan szempontból örül is neki, hogy mivel van elég összehasonlítási alapom, ezért tudja, hogy ő az átlag felett van.
Nem azért kötöttem ki mellette, mert nem volt más, hanem mert benne megtaláltam mindent, ami más férfiakban nem volt meg és amire csak x idő után derült fény.
Így nekem már nincs szükségem másra és ő ezt tudja.
Ugyanígy ő is megtalálta bennem azt, amit keresett és az, hogy nekem volt előtte tapasztalatom, nem nyomott a latban.
Nyilván, ha pénzért csináltam volna, Vagy naponta váltogatom a pasikat, akkor más lenne, ezt én is így gondolom.
Utálom ezt a kettős mércét, hogy a pasik bármit megtehetnek, levarrhatják az egész várost, a nők meg rohadjanak meg és már 2 pasi után ribinek vannak bélyegezve...
Nesze neked, 21. század!!!
Pedig ez van. Szerintem a párod sem állt volna szóba veled, ha előre tudja, hogy milyen voltál. Nevetségesek, és nem elfogadhatóak a kifogásaid, nem ismétlem az elöttem szólót, de hasonló okokra gondolok én is.
Azt is elárulod, hogy hány olyan párkapcsolatod volt, amelyikben NEM feküdtél le a pasival?
A megbízhatóság, és a szexpartnerek száma nincsenek közvetlen összefüggésben.
Igen, nekünk is elegünk van a kettős mércéből, ami ezt az egy esetet leszámítva mindig a nő irányába billen. Egy jóképű férfinek sincs esélye enyi nőre, miközben a legrondább nők is 20pasi/év aránnyal "büszkélkedhetnek". Mi ez, ha nem kettős mérce? És szégyenletes erre hivatkozni a laza erkölcs miatt, ami nagyon nagy divat.
Jó hogy írtad a korodat. Kb egyidősek vagyunk. A mi 25 éves korodban még az volt a divat, hogy ezt letagadták a nők. Ma már dicsekszenek vele, és csodálkoznak, hogy megundorodik tőlük a férjük, és elhagyja őket. És még azt sem fogják föl, hogy a legnagyobb baj a hazudozás.
Mondhatjátok, hogy "kiéltétek" magatokat, megbízhatóak vagytok, ami akár igaz is lehet. De a párotok nem elfogadott benneteket, hanem beletörődött (kivéve, ha ő sem különb), mert nincsenek már 16 év felett olyan nők, akin nem mentek át ennyien. Vagy ha vannak, akkor van férjük is, és hűségesek.
Utolsónak:
Nincsenek kifogásaim, csak érvelek amellett, amiben én hiszek.
A párom pontosan tudta, hogy milyen vagyok és nyilván először nem tapsikolt örömében, hanem átgondolta pro és kontra és arra jutott, amit már leírtam előtte.
Randiztam olyan pasival, akivel nem feküdtem le, viszont azt nem nevezném kapcsolatnak.
Mi van???? Ebben mi a kettős mérce? Szerinted egy jó pasinak nem jut ezer nő???? Te hol élsz? Én személy szerint ismerek több olyan iszonyúan jó pasit, akinek már rendesen csömöre van a nőktől, annyira nyomulnak rá...
Én sosem tagadtam le a múltamat, bár nyilván nem büszkélkedek fűnek-fának vele, de ha szóba kerül, akkor nem titkolózom, mivel nincs miért szégyellnem magam. Fiatalon úgy élveztem az életet, hogy buliztam és pasiztam, mi ebben a fura? :)
Most már több, mint 10 éve ugyanazzal a férfival fekszem-kelek, mert nincs szükségem másra, megtaláltam a társam, aki mellett szívesen leélem az életem.
"nincsenek már 16 év felett olyan nők, akin nem mentek át ennyien. Vagy ha vannak, akkor van férjük is, és hűségesek."
Figyi, akkor ezek szerint neked nem jutott nő, azért vagy ilyen, már értem...
46-os
Én megértem a dühödet, de a kettős mérce valóban létezik, de más esetekben meg minket, férfiakat sújt.
Nem akarok ebbe belemenni, mert off téma lenne, de továbbra is hangsúlyozom, hogy nem arról van szó, hogy 50 farok megjárta után téged "rossz embernek" tartanálak, sőt, szívesen múlatnám veled az időt, ha úgy tetszik. Egyszerűen komoly kapcsolatot nem akarok 50 másik farok után lévő nővel.
Te meg alacsony/anyucival lakó/kancsal.stb férfival nem akarsz.
Gondolom te sem nézed le az ilyen delikvenseket, csak udvariasan megköszönöd, hogy rád gondoltak és közlöd, hogy számodra ez bizonyos igényeiddel nem összeegyeztethető, de sok szerencsét kívánsz nekik a párkeresésben.
Azért kérlek vedd észre, hogy még mindig neked könnyebb, ha a kettős mércéket veszed.
Egyrészt te, az 50 farok után sem vagy kirekesztve, mint azt mondottam volt, szexhez házzá tudsz jutni, miközben az alacsony/otthon lakó,stb. fér ehhez sem.
A másik, hogy neked egy döntésed volt, hogy 50 farkat akarsz-e magadban tudni, miközben az alacsony/kopasz/kancsal/nincstelen férfi meg nem tehet róla, nem volt választása.
Én, ha választani lehetne, mindenképp a té sújtó kettős mércét választanám, szóval jól gondold át, hogy mit szidsz vagy mit szeretnél.
Ettől még vállalom, hogy igen, ez ey kettős mérce a nőkkel szemben és egészen más elbírálás alá esik egy nő 50 farok után, mint egy férfi 50 punci után.
Az az 50 esetemben 30-at jelent, de tudom, hogy még ha le is kerülne a nulla a végéről, sem lennék elég jó a magadféléknek, mert úgyis találnátok más bűnt, amiért ráégethetitek a nőkre, hogy miattuk nem működik semmi.
A színtiszta nőgyűlölet beszél belőled vagy normális érvekkel is alá tudod támasztani az állításaidat?
Megpróbálom értelmezni:
Alacsony pasi: 174 cm vagyok, 170-ig még elmenne, de alatta nem érezném magam nőnek :)
Anyucival lakik: ha elmúlt 26 és/vagy nem akar tenni ellene, akkor gáz, valóban kizáró ok! Mégis hol szexelne egy felnőtt férfi, anyu szobája mellett??????
Kancsal: ha egyébként tetszene, akkor nem zavarna.
A többire már nem is reagálok, számomra ez már teljesen kitekert gondolkodásmód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!