Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-34 körüli férfiak! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-34 körüli férfiak! Titeket mennyire érdekel, esetleg taszít, hogy a nő (kiszemelt) hány férfival feküdt le élete során?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 21:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudok "nem-"-mel válaszolni, mivel nő vagyok (azt hittem ez világosan kiderült a válaszomból), és nem nekem szólt a kérdés.

De hogy valami számodra hasznosat is hozzászóljak- azokat a 30-34 körüli férfiak, akiket én ismerek, és beszéltem velük hasonlóról, teljesen hidegen hagyja az előttük lévő pasik száma. Nem kérdeznek ilyesmit a nőtől. Főleg akkor, ha elváltak és második feleségük/ élettársuk van. Szóval nem mindenkinél szempont személyes észrevételem szerint. Még az ettől fiatalabb korosztályokban sem.

2016. máj. 12. 23:10
 22/54 anonim ***** válasza:
38%

19:

Erre a válaszom ugyanaz, amit már leírtam a 18-asban is.

Nem egyforma módon alkalmas egy tartós kapcsolatra, legalább 20 éves elköteleződésre (amíg egy gyerek felnő), feleségnek és a gyerekeim anyjának egy nő akinek 3 partnere volt előtte, mint akinek 30.

"A nők egyforma módon hazudnak..."

Nem hinném. Volt olyan 19 éves lány az életemben, aki bevallotta hogy ő 7 férfival volt előttem és olyan 22 éves lány is, aki elmondta hogy ő már 18 férfinál jár. És mindkettő belém volt esve, tartós kapcsolatot akart volna tőlem. Nem hazudtak.

Az meg hogy magánügy a partnerek száma, jó nagy hülyeség. Igen, magánügy amit nem osztasz meg a világgal. De magánügy, amit megoszthatsz a szűkebb családdal, közeli barátokkal és az aktuális pároddal. Én férfiként szintén megosztom ezeket a számokat a fenti emberekkel ha kíváncsiak rá vagy ha felvetődik.

2016. máj. 12. 23:11
 23/54 anonim ***** válasza:
59%

Megértem és tiszteletben tartom a gondolkodásod, attól függetlenül, hogy nem egyezik a véleményünk. Nincs két egyforma ember.

Én ha férfi lennék, és egy 22 éves lány elmondaná nekem, hogy 18 férfinál jár, egyből arra gondolnék, hogy annak a lánynak valami nagyon nem okés a lelkivilágával. Rohadtul magányos és elesett lehet. (Nőként ez az észrevételem.) Belőlem ez sajnálatot vált ki, de nem nézem le érte.

A 30 pasit mellesleg én is soknak tartom. Viszont ha valaki teszem azt 7 pasival volt, mint az általad említett másik lány, az szerintem még rendben van.

Szokták mondani az emberek, hogy "már kiélte magát fiatalon". Utálom ezt a kifejezést, de van benne némi igazság. A barátnőimből kiindulva, aki több pasival volt, az már kevésbé vágyik arra, hogy a későbbiekben is lefeküdjön újakkal.

Szép estét!

2016. máj. 12. 23:24
 24/54 anonim ***** válasza:
73%

Elképzelni nem tudom, miért kell a múltban vájkálni. Ha nagyon gyakran váltogatta a partnereit a nő, akkor az úgyis kiderül.

Plusz szerintem nem lehet egy lapon említeni egy naivát, akit átvertek párszor, mert megtehették, de idővel tanult az esetekből, egy ordas ribizlivel, aki élvezetből váltogatta a partnereit.

Szóval maga a szám nem jelent semmit. A nő jelleme, viselkedése mindent elárul: lehet-e bízni benne, és komolyan tervezni vele, vagy sem.

Ehhez mondjuk nem árt némi emberismeret és kommunikáció, ami nyílván megterhelőbb, mint rákérdezni egy számra, és abból következtetéseket levonni.

2016. máj. 12. 23:46
 25/54 anonim ***** válasza:
38%

#19 Kérésed teljesítve.

A 3. randiig el sem jutnánk, ha nem árulnád el. Ha meg kiderülne, hogy hazudtál, mennél a levesbe. A volt feleségem után, aki csak egyet tagadott le a 3-ból. Tudtam úgy kérdezni, hogy akaratlanul is elárulta magát. Most biztos jobb neki 20 év után egyedül... Gratulálok neki innen is, biztos megérte neki hazudni.

A 9 is egy számjegyű, és sok. Okolhatod emiatt is a férfiakat, de az aki titkolózik, hazudik a párjának, az nem őszinte. A párkapcsolat alapja meg az őszinteség. Így már a kapcsolat legelején halálra ítéli azt.

Azt meg nem magyarázom, hogy miért is fontos ezt tudni, mert azt már végképp nem vagy hajlandó elfogadni. Azt meg én is elfogadom, hogy van akit ez nem érdekel, de azt a párja sem nagyon érdekli.

2016. máj. 13. 00:20
 26/54 anonim ***** válasza:
65%

23: Nem mindegy hogy hány éves korára volt 7 pasival. 20 éves korára 5 évnyi szexuális aktivitás, vagy 30 éves korára 15 évnyi szexuális aktivitás után. De ez csak egy példa a sokból.

Olyan emberek is léteznek, akik egész életükben nem vágynak sok partnerre. A nagymamáink sem mondták azt, amikor 18-25 évesen feleségül mentek a nagypapáinkhoz, hogy "a fenébe, nem éltem ki magam, el kellene kezdenem össze-vissza kefélni".

2016. máj. 13. 00:31
 27/54 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj, szerintem te betegesen ki vagy hegyezve erre a dologra. Pszichológiával foglalkozott emberként, azt kell, hogy mondjam, hogy neked valamilyen múltba visszamenő rossz élményed van ezzel kapcsolatban, amit még mindig nem dolgoztál fel. Nem foglak a gyerekkorodról és a szüleid kapcsolatáról faggatni, de érdemes lenne átgondolnod hogy s mint, mert valami nagyon nem okés. Aki 20 év házasság után amiatt otthagyja a feleségét, hogy 1 db pasit letagadott, az hülye. Jobb is, hogy elváltál, mert jobbat érdemel nálad. Ásd el magad.
2016. máj. 13. 00:50
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
#27 Mindegy (indulatszó - keress rá, hogy mit jelent)
2016. máj. 13. 07:59
 29/54 anonim ***** válasza:
54%
Én viszont hiszek a változásban, és magamon is tapasztaltam. Fiatalon NAGYON SOK partnerem volt, annyi, hogy nem is tartom számon, de valahol 50-100 között. Aztán férjhez mentem, és egyszerűen nem igényeltem mást. A férjemnek 2 szexuális kapcsolata volt előttem. 12 évig voltunk együtt, és azért lett vége, mert ő csalt meg. (Én 12 évig rá se néztem másra.)
2016. máj. 13. 09:11
 30/54 anonim ***** válasza:
28%
Feltételezem, hogy "el sem tudod képzelni", hogy miért csalt meg. Szerinted biztos, hogy csak Ő volt a hibás. Naná, ki más?
2016. máj. 13. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!