Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak/fiúk! Nektek fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk! Nektek fontos, hogy egy lánynak/nőnek jó humora legyen?

Figyelt kérdés
Összejönnétek olyannal, akivel nem csak, hogy egy síkon vagytok, és szexuálisan vonzódtok hozzá, el tudtok lenni úgy is mint egy haverral?
2016. máj. 10. 17:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A humor az intelligencia jele. Aki nem érti a vicces utalásokat, az buta. Egy buta nő pedig olyan szinten érdekes számomra, mint egy ketté vágott fokhagyma.
2016. máj. 10. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező kitalálom, angol tudósok bizonyították be, és az index.hu publikálta. :)
2016. máj. 10. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:

a humor fontos, de messze van az elsődlegestől.

össze, hiszen barátnőm is ilyen. ő a legjobb barátom :)

23f

2016. máj. 10. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
igen, fontos
2016. máj. 10. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy elég ostobán van feltéve a kérdes. Mégis hogy lehetne hátrány az ha valakinek van humora?
2016. máj. 10. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Az abszurd humor lételemem, így esszenciális, hogy a jelölttel e téren összeilljünk.

24/F

2016. máj. 10. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Fontos, hiszen sok időt szeretnék azzal tölteni, akit szeretek. Na, ez a sok idő nem mindegy, hogy nevetéssel telik el, jó hangulatban, vagy kínos csendben. Azt viszont nem szeretem, ha TÚL vicces akar lenni. Mármint mindenből viccet csinál, és rágörcsöl, mert vicces szeretne lenni.
2016. máj. 11. 10:36
 18/18 anonim ***** válasza:

A humorérzék, meg az, hogy valaki jó vicceket tud kreálni, kihasználja a helyzetkomikum adta lehetőségeket, azért két különböző dolog.

Tény, hogy a férfiak (illetve a férfias típusú agyak) bizonyos fajta humort tekintve előrébb vannak, mint a nők, akiknek legfeljebb az áll jól, ha szellemeset szólnak be, vagy nevetnek a férfi humorán.

Én abszolút egyenrangúság párti vagyok ezen a téren, régebben olvastam a Kretén magazint, úgy gondolom, értem az iróniát, nem zavarnak a disznóságok, sőt, de valahogy egy nagybetűs nőnek kinyilvánítva ez olyan szinten nem fekszik, hogy még én is beismerem, hogy nem.

Pl. imádom Kormos Anett írásait, de élőben inkább egy szép nőt látok, és nem tudok annyira őszintén röhögni rajta, mint egy pasin.

Bocsi a sok offért, elragadtak a gondolataim. :D

26/L

2016. máj. 11. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!