Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Nektek fontos, hogy egy lánynak/nőnek jó humora legyen?
a humor fontos, de messze van az elsődlegestől.
össze, hiszen barátnőm is ilyen. ő a legjobb barátom :)
23f
Az abszurd humor lételemem, így esszenciális, hogy a jelölttel e téren összeilljünk.
24/F
A humorérzék, meg az, hogy valaki jó vicceket tud kreálni, kihasználja a helyzetkomikum adta lehetőségeket, azért két különböző dolog.
Tény, hogy a férfiak (illetve a férfias típusú agyak) bizonyos fajta humort tekintve előrébb vannak, mint a nők, akiknek legfeljebb az áll jól, ha szellemeset szólnak be, vagy nevetnek a férfi humorán.
Én abszolút egyenrangúság párti vagyok ezen a téren, régebben olvastam a Kretén magazint, úgy gondolom, értem az iróniát, nem zavarnak a disznóságok, sőt, de valahogy egy nagybetűs nőnek kinyilvánítva ez olyan szinten nem fekszik, hogy még én is beismerem, hogy nem.
Pl. imádom Kormos Anett írásait, de élőben inkább egy szép nőt látok, és nem tudok annyira őszintén röhögni rajta, mint egy pasin.
Bocsi a sok offért, elragadtak a gondolataim. :D
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!