Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos a férfiak magassága?
én 167 vagyok, és tényleg van igazság, hogy a lányok jobban szeretik a magasabb pasikat!
De ettől függetlenül, ha tényleg szeretek valakit, akkor nem azt fogom nézni, hogy mennyivel alacsonyabb nálam! Volt már, hogy kb. két cm-rel alacsonyabb pasival randiztam .. igaz, ebből nem lett semmi, de nem a magasság-különbség miatt! :) 16L
"...helyes gyerek vagyok, kigyúrt meg minden..." ezzel megkönnyítetted a véleményem megalkotását rólad ;)
Srác vagyok és igen, nagyon is számít. Én magas vagyok és azt tapasztalom, hogy sok esetben előnyben vagyok az alacsonyabb férfitársaimmal szemben.
Egyszer egy 160 cm körüli férfi és egy két méteres társa beöltöztek ugyanolyan ruhákba és az utcán sétálva random megkérdeztek nőket, hogy mit gondolnak, mi a munkájuk. Elég megdöbbenő eredmények születtek...
A magasság mindenhol előny. Magabiztosságot (ha nem vagy görnyedt), erőt és tekintélyt sugároz. Kis túlzással.
Sajnos én nem azt nézem meg egy fiúban h milyen helyes a mosolya, v milyen szép a szeme. a magasságát kell figyelnem mert a sors megáldott 175centivel....-.- :/
de legalább elérem a felső polcokat.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!