Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos a férfiak magassága?

Figyelt kérdés
Én 1.65 vagyok, ez sajnos nálam családi hagyomány, a családban a nők 150alatt a férfiak meg 170 alatt vannak. De ezt leszámítva helyes gyerek vagyok, kigyúrt meg minden, de rengeteg helyen én lettem a törpe, és a csajok ezért nem vesznek figyelembe. Tényleg ennyire fontos a magasságunk?
2012. ápr. 5. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha családi hagyomány, és nem vagy lombikbébi, akkor biztosan neked is lehet párod.
2012. ápr. 5. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
A lányoknak általában az a fontos,hogy a fiú magasabb legyen mint ő. Szóval alacsony lányt válassz és nem lesz gond. Én pl 168 cm vagyok, és az fontos,hogy 168-190 cm közti magasságú legyen a pasi. L/17
2012. ápr. 5. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:

én 167 vagyok, és tényleg van igazság, hogy a lányok jobban szeretik a magasabb pasikat!

De ettől függetlenül, ha tényleg szeretek valakit, akkor nem azt fogom nézni, hogy mennyivel alacsonyabb nálam! Volt már, hogy kb. két cm-rel alacsonyabb pasival randiztam .. igaz, ebből nem lett semmi, de nem a magasság-különbség miatt! :) 16L

2012. ápr. 5. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, és hiába keresel alacsony lányt, mert senki nem vesz férfiszámba, ha legalább a 175 centit nem éred el.
2012. ápr. 5. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
személy szerint nekem valahogy egy kicsit bejönnek az alacsony pasik. de igazából baromira nem a magasság számit szerintem, az csak egy dolog, ami bizonyos mértékig elhanyagolható..
2012. ápr. 5. 18:50
 6/12 Diarmand ***** válasza:

"...helyes gyerek vagyok, kigyúrt meg minden..." ezzel megkönnyítetted a véleményem megalkotását rólad ;)

Srác vagyok és igen, nagyon is számít. Én magas vagyok és azt tapasztalom, hogy sok esetben előnyben vagyok az alacsonyabb férfitársaimmal szemben.

Egyszer egy 160 cm körüli férfi és egy két méteres társa beöltöztek ugyanolyan ruhákba és az utcán sétálva random megkérdeztek nőket, hogy mit gondolnak, mi a munkájuk. Elég megdöbbenő eredmények születtek...

A magasság mindenhol előny. Magabiztosságot (ha nem vagy görnyedt), erőt és tekintélyt sugároz. Kis túlzással.

2012. ápr. 5. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, de nálunk is családi "hagyomány", hogy alacsonyak vagyunk. én is mindenhol a "törpe szerepre jutok". én azt hiszem, 158cm lehet, de persze még nőni fogok, remélem minimum 165cm-t elérem. :)
2012. ápr. 5. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Sajnos én nem azt nézem meg egy fiúban h milyen helyes a mosolya, v milyen szép a szeme. a magasságát kell figyelnem mert a sors megáldott 175centivel....-.- :/

de legalább elérem a felső polcokat.:))

2012. ápr. 5. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
:D 15 vagyok, 162 centi, és olyan fiúval járok, aki 15 éves és 182 centi, és tökre bejön, és sokan szeretnének vele járni, de ha nem lenne ilyen magas, akkor nem tapadnának rá a lányok, nem a leghelyeseb.
2012. ápr. 6. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Fontos valamennyire, és a lányok tényleg előnyben részesítik a magasakat, de ismerek egy srácot, akinek a barátnője 15cm-rel magasabb, mint ő és szerintem elég dekoratív csaj, választhatna magasabbat, de mégis odáig vannak egymásért és am a srác akkora mint te!!!
2012. ápr. 6. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!