Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha fontos nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha fontos nektek valaki az életben akkor?

Figyelt kérdés
Ha volt vagy van egy lány aki fontos neked az életedben és megbántod akkor mit érzel?Bocsánatot kérsz vagy rá hagyod?És mit jelent ha egy pasi nem kér bocsánatot?Akkor szégyenli magát vagy ennyire nem érdekli a dolog amit tett?
2011. dec. 31. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem érdekli.
2011. dec. 31. 12:23
 2/14 anonim ***** válasza:
A férfiúi büszkesége erősebb, mint a lány iránti szeretete. Én általában bocsánatot kérek, ha valóban megbántottam, de szeretem. Ez a legrövidebb.
2011. dec. 31. 12:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok pasi azt hiszi,hogy a csaj minél jobban epekedik érte,ha nem keresi,nem kér bocsánatot és főleg,ha teljesen lesz*rja szegény lányt.

Nos ez valóban így van,mert a lányok majd emésztik magukat folyamatosan,akár hetekigig,hogy vajon miért érdemlik ezt tőle.De egy nőnek kell a tartás,így az a legjobb,ha a nő nem keresi többet a hapsit.Ezzel lezáratlan marad az ügy,a pasi meg nem teper többet,szóval tényleg lesz*rja és gyáva puhap*cs.

2011. dec. 31. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Ha egy férfi bocsánatot kér valamiért, azt csak a szexért teszi. Különben egy férfi soha nem kér bocsánatot. Mondom ezt férfiként.
2011. dec. 31. 12:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretem a lányt, akkor lehet, h bocsánatot kérek. Volt már olyan, h csak azért bántottam meg, h lekopjon. Mondjuk kis idő múlva egy kivételével mind megtalál...:s
2011. dec. 31. 12:48
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

"Ha egy férfi bocsánatot kér valamiért, azt csak a szexért teszi. Különben egy férfi soha nem kér bocsánatot. Mondom ezt férfiként."

Attól hogy te ilyen vagy, még nem mindenki ilyen k*csög.

18/f

2011. dec. 31. 12:49
 7/14 anonim ***** válasza:
7%

"Attól hogy te ilyen vagy, még nem mindenki ilyen k*csög.

18/f"

Férfiakról beszéltem, nem anyaszomorító papucs kisfiúkról, akiknek még le se szállt a töke.

2011. dec. 31. 12:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom se nagyon kér bocsánatot,ha baj van..csak duzzog vagy nem tudom hogy fogalmazzak.. de olyan édes:D mindig megbocsátok..persze amíg nem üt meg és nem csal meg.. és biztos,hogy szeret:)
2011. dec. 31. 13:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki ténylegesen elkövetett hibáért bocsánatot kér, az nem papucs, hanem egy normális férfi, viszont aki nem teszi, az egy macsó paraszt, aki csak használja és kihasználja a nőket.

Az, aki azért is bocsánatot kér, hogy létezik, az a papucs.

2011. dec. 31. 13:08
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazából ő sosem kér bocsánatot,elég beképzelt.De annyira nagyon megbántott hogy úgy érzem hogy nem akarom látni sem.Szerintem ezzel tisztában is van azért nem keres,vagy mert nem hatotta meg a dolog.De azért egy bocsánat kérést elvártam volna tőle,az elmúlt évekért amiket tettem érte.
2011. dec. 31. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!