Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Nektek fontos, hogy egy lánynak/nőnek jó humora legyen?
Figyelt kérdés
Összejönnétek olyannal, akivel nem csak, hogy egy síkon vagytok, és szexuálisan vonzódtok hozzá, el tudtok lenni úgy is mint egy haverral?2016. máj. 10. 17:46
1/18 anonim válasza:
Alapfeltétel hogy el tudjak vele lenni. Hogy viselném el, ha elviselhetetlen lenne? :D
2/18 anonim válasza:
Hogyne. Az nagyon fontos. Ha gondolod írj ;)
3/18 anonim válasza:
Hát jó ha nem egy fapofa. És nem sértődik meg mindenen.
4/18 anonim válasza:
ha nem tudok vele csak úgy ellenni, akkor nem hogy össze se jövök vele, de még csak szóba se állok vele.
5/18 Titusztitusz válasza:
Én mindig is pont az ilyen hölgyek társaságát kerestem, és értékeltem...Nemis tudom azt, hogy milyen is lehet egy olyan szitu, amikor az embernek a nője egyben nem a legjobb, és legőszintébb barátja is...Aki gyakran meg is nevetteti a jó humorérzékével...
6/18 A kérdező kommentje:
Meglepődtem a válaszokon! Nemrég több cikket is olvastam, hogy elvileg a férfiakat teljesen érdektelenül hagyja egy kapcsolatban, hogy a nőnek van-e humora.
2016. máj. 10. 18:01
7/18 anonim válasza:
Tegye fel a kezét aki látott már humoros lányt. [...] Na, ugye hogy nincs ilyen. Ahogyan a szénbányászok között nincsen nő, úgy a humoristák között se nagyon akad.
8/18 Titusztitusz válasza:
Hát...Pedig én sok humoros nőt ismerek...Még a netröl is, nemhogy még élőben...
9/18 anonim válasza:
7: Mindenki olyanokat vonz, amilyen ő maga is! Ezek szerint baromira nem vagy vicces.
10/18 A kérdező kommentje:
utolsó, igaz:D szerintem nagyon fontos a humor egy kapcsolatban.
2016. máj. 10. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!