Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak/fiúk! Nektek fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk! Nektek fontos, hogy egy lánynak/nőnek jó humora legyen?

Figyelt kérdés
Összejönnétek olyannal, akivel nem csak, hogy egy síkon vagytok, és szexuálisan vonzódtok hozzá, el tudtok lenni úgy is mint egy haverral?
2016. máj. 10. 17:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Alapfeltétel hogy el tudjak vele lenni. Hogy viselném el, ha elviselhetetlen lenne? :D
2016. máj. 10. 17:47
 2/18 anonim ***** válasza:
Hogyne. Az nagyon fontos. Ha gondolod írj ;)
2016. máj. 10. 17:50
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Hát jó ha nem egy fapofa. És nem sértődik meg mindenen.
2016. máj. 10. 17:52
 4/18 anonim ***** válasza:
ha nem tudok vele csak úgy ellenni, akkor nem hogy össze se jövök vele, de még csak szóba se állok vele.
2016. máj. 10. 17:55
 5/18 Titusztitusz ***** válasza:
78%
Én mindig is pont az ilyen hölgyek társaságát kerestem, és értékeltem...Nemis tudom azt, hogy milyen is lehet egy olyan szitu, amikor az embernek a nője egyben nem a legjobb, és legőszintébb barátja is...Aki gyakran meg is nevetteti a jó humorérzékével...
2016. máj. 10. 17:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Meglepődtem a válaszokon! Nemrég több cikket is olvastam, hogy elvileg a férfiakat teljesen érdektelenül hagyja egy kapcsolatban, hogy a nőnek van-e humora.
2016. máj. 10. 18:01
 7/18 anonim ***** válasza:
21%
Tegye fel a kezét aki látott már humoros lányt. [...] Na, ugye hogy nincs ilyen. Ahogyan a szénbányászok között nincsen nő, úgy a humoristák között se nagyon akad.
2016. máj. 10. 18:03
 8/18 Titusztitusz ***** válasza:
57%
Hát...Pedig én sok humoros nőt ismerek...Még a netröl is, nemhogy még élőben...
2016. máj. 10. 18:07
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
7: Mindenki olyanokat vonz, amilyen ő maga is! Ezek szerint baromira nem vagy vicces.
2016. máj. 10. 18:19
 10/18 A kérdező kommentje:
utolsó, igaz:D szerintem nagyon fontos a humor egy kapcsolatban.
2016. máj. 10. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!