Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Lányok! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Szerintetek írjak rá? Többi lent

Figyelt kérdés

A kiszemelt fiúval msnen és telón is szoktunk beszélni kb. 1,5 hónapja ismerjük egymást egy közös ismerősön keresztül.Mobilon sokat smsezünk msnen is beszélgetünk,de ő msnen nem nagyon ír rám(ritkán) de smst elég sokszor ír,miért van ez???

most írjak rá én msnen??vagy várjam meg míg ő ír?LÉCCI segitsetek.

2010. ápr. 8. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Jah írjál rá. Vagy várd meg amíg ő ír.
2010. ápr. 8. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
ÍRJ RÁ :D:D ne parázz :D
2010. ápr. 8. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
... Kort kérdezhetek?:D aam ha mindig teirsz rá akk ha teis bejösz neki akkor 1 idö után megutál.. kb nekemis ezvolt 1 csajjal.. ha mindig rááirsz akk nagyon megun.. meg minden:D majdha jártok akk ráirhacc de am csind azt hogy mjuk 2naponta rááirsz v vami.. de ink várd meg h rádirjon:D 1-2x rádir utána máár lese tod állitani x'D mindennap ráádfog irni:D persze mondmegneki ha zavar( )
2010. ápr. 8. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De mopst te randitszeretnél? tetszik neked a srác? most fél ráirni egy sz@ros programon :S ? Irj rá nyugodtan
2010. ápr. 8. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen,én 15vagyok ő 18!:)) a harmadiknak kösszi a hasznos választ..:)
2010. ápr. 8. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki egyszer-kétszer hogy lássa hogy érdekel téged, de ha ezután sem ír ne erőltesd az msnes dolgot! Meg szerintem az hogy nem ír neked nem jelent feltétlenül rosszat, lehet hogy dolga van, játszik közbe, vagy valami...
2010. ápr. 8. 20:28
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segitségedd!!! irjatok még
2010. ápr. 8. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

"Írj neki egyszer-kétszer hogy lássa hogy érdekel téged, de ha ezután sem ír ne erőltesd az msnes dolgot! Meg szerintem az hogy nem ír neked nem jelent feltétlenül rosszat, lehet hogy dolga van, játszik közbe, vagy valami..."

Ott a pont.

De igaza van a 3. válaszolónak is. Én is jártam már úgy csajjal. Ő kezdte, mármint, hogy reggel-délbe-este msneztünk (ő keresett mindig, felvett msnre meg stb). Azt egy idő után már nem írt. Már csak néha. Gondolom megunt vagy én nem tudom. (De nem is igazán érdekel...) Most meg már abszolút nem ír, max. akkor ha nincs kivel beszélnie vagy ha segítség kell neki. (lol) Én meg ha írok neki, akkor már vissza se ír. Vagy ha vissza is ír, akkor is csak 1-2 óra múlva. Szóval csak óvatosan azért.

F/18

2010. ápr. 11. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:

ugyan ez volt velem is.. sőőt még a kor is stimmel :)

és én minden nap ráírtam. 1x 2x nem, de akkor addig vártam és változtattam az állapotomat (hogy lássa hogy fenn vagyok :D ) ameddig rám nem írt.

most 2 hónapja együtt vagyunk.. ugyhogy szerintem írj rá nyugodtan

:P

2010. ápr. 11. 16:31
 10/10 A kérdező kommentje:

jujj 16:31s remélem nekem is sikerül ma beszéltünk..mert már hétfő óta nem beszéltünk...és olyan irtó kedves volt velem mint még soha mindjárt elolvadok(L)(L)

úgy látom jót tett h nem beszéltünk pár napig..

2010. ápr. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!