Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a társkeresőn, hogy válaszoljanak a lányok, és el tudjuk kezdeni az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Loveboxon vagyok fent. Több kollegám folyamatosan beszélget ott lányokkal. Én akármelyiknek írok, még választ sem küldenek. Nem vagyok csúnya, és hülye sem. Ilyesmit szoktam írni: (SziaXY! Szimpatikus vagy, és szép vagy a képeken. Volna kedved ismerkedni?)2011. máj. 1. 21:00
1/8 anonim válasza:
sztem nem igy kell? azt biztos hogy nem fogja irni hogy igen, mert az egyertelmu sex ajanlat elfogadasa lenne.
2/8 anonim válasza:
omg sablonlevél! Kicsit személyesebbet kellene...
3/8 anonim válasza:
Hát miért nem kérdezted meg a kollégáidat? :)
Írj magadról pár sort, és ne legyél ilyen sablonos. Emeld ki miért szimpatikus, a külsejét mellesleg említsd meg csak. A végén pedig ne kérdést tegyél fel, hanem utalj rá, hogy szívesen olvasnád őt :)
6/8 anonim válasza:
Sztem is az van, h nem nézel ki jól. A lányok társkeresőn csak a kép alapján döntenek, az nem számít nekik, h mit írsz.
7/8 anonim válasza:
Hát már bocsánat, igenis számít mit írsz. Barátnőm is fent volt és csakis a normális levelekre válaszolt. Kapott levelet álompasitól, de hadd ne részletezzem az mit tartalmazott, undorító. Szóval egyáltalán nem a képet nézi mindenki. Egy fényképpel nem lehet kommunikálni.
8/8 anonim válasza:
Azért nem írnak vissza mert ez egy tucatlevél, midnenki ugyan ezt írja, tök unalmas, a lányokat is meg lehet érteni, én sem írnék vissza ha az összes csaj ugyan ilyen levéllel bombázna.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!