Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Írjak neki vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Írjak neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Nah szóval az a helyzet hogy van egy lány akivel néha eggyütt utazunk a buszon és nekem már vagy másfél éve tetszik de nem tudtam leszólítani vagy azért mert a barátnőivel volt vagy azért mert épenn zenéthallgatot vagy azért mert pont nem volt vér a pucámban. Most valahogy véletlenül megtaláltam Facebookon és azon gondolkodtam hogy írok neki de az a baj hogy attól tartok hogy ő ezt nem nagyon fogja értékelni és nem is érdekli majd mert hogy miért nem a buszon szólitottam le ha akarok tőle valamit.
2011. júl. 15. 11:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

manapság gáz lenne h facen szólítod le / meg bököd ?:D kétlem .. elég gáz de sztem lassan ez a cool XD

uff szóltam

19F

2011. júl. 15. 11:37
 2/14 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok:)

Irjá neki...Egyszer élünk..Ha meg elutasít akkor legalább megpróbáltad...:D

2011. júl. 15. 11:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Hááát kedves kérdezo.. A lányok zárkozottabbak a fiuk terén eleinte.. Ha vannak valamilyen kozeli ismerosotok, kérdezz a lányrol dolgokat. Nehogy csalodj. Ha megtudtál legaláb egy kis infot irj neki nyugodtan.. :) L.
2011. júl. 15. 11:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát jó csak lehet jobb lenne élőben leszólítani mert talán több esélyem lenne. De most szünidőben nem hiszem hogy összefuthatnánk valamikor.
2011. júl. 15. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Az nem számít hogyan.. Max ha megbeszélsz vele egy talit is.. csak ugyesen.
2011. júl. 15. 11:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez az hogy talit akarok vele megbeszélni csak attól tartok hogy azért nem fog válazolni mert neten keresztül tré-nek tartja majd
2011. júl. 15. 12:08
 7/14 anonim ***** válasza:
figyelj nem fogja.. nyugi:D tényleg csak egyszer élsz, akkor írj rá és kész.. én nem tartanám "tré"-nek..:)
2011. júl. 15. 13:33
 8/14 heloka ***** válasza:

szerintem egyik lány sem utasítana vissza egy üzit, egy hódolótól:)

1. irsz neki levelet, hogy itt meg itt láttad, nagyon megtetszett neked

2. nem csak fb-n beszélgetsz vele, hanem elhívod randizni, ha válaszol (illetve ne randinak hanem találkozónak nevezd, ugy kevésbé ijesztő;))

van egy barátnőm, aki pont így ismerkedett meg a mostani barátjával;) szorítok

2011. júl. 15. 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:
jobb később, mint soha.. ugyanezt neki is el tudod mondani, hogy párszor le akartad szólítani, csak zenét hallgatott, vagy sokan voltak, vagy fáradt voltál, de már rég nem láttad, és mivel megtaláltad fészbukon, mi lenne ha megismerkednétek? vagy valami ilyesmit szerintem :)
2011. júl. 15. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Írj neki! Mi vesztenivalód van?
2011. júl. 15. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!