Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kiábrándító? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító? L

Figyelt kérdés

Tegyük fel tetszik nektek egy lány. Arcra nagyon szép, viszont van rajta pár felesleg kg., olyan +5-10.

Mennyire taszító, zavaró a dolog?

2016. máj. 8. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Esete válogatja.

De téynleg. Ez még mindig lehet egy nagyon vadító és egy undorító nő leírása is...

2016. máj. 8. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam kb 20 +kilo van es igy is volt tobb baratom a mostani pedig velem tervez hosszutavra.

Ne akarj masoknak megfelelni, csak magadnak. Mindig lesz ugyis olyan akinek tul kover/sovany/szoke/magas stb vagy. Olyan legyel ahigy TE erzed jol magad :) akinek meg tetszel ugyis megtalal.

2016. máj. 8. 16:08
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es

Megkérdezzünk együtt erről az "úgyis megtalál majd" dologról az évek óta magányos és szép lassan kiszikkadó többi dagadt nőt is? Biztos tudnának mesélni.

2016. máj. 8. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
12-es azért megnéznélek szülés után a 20+ mennyi lesz -)
2016. máj. 8. 16:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy cseppet sem.

A személyisége és a viselkedése, na ezek tényleg lehetnek kiábrándítóak.

A +5-10 kg inkább vonzó vagy szexi :)

25F

2016. máj. 8. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:

En azert ezzel a 70 kilos megjegyzessel ovatosabban bannek.

Nem a kilok szama a lenyeg.

En pl 171 centisen nyomok most szules utan 72 kilot. Viszont 38-40-es ruhameretet hordok (ami szerintem normalis) es heti 3-4-szer sportolok. Cukros uditot sosem iszom, csokit alig eszem (neha egy-egy kocka keserucsokit) es probalok a korulmenyekhez kepest egeszsegesen etkezni. Viszont meg igy is van rajtam felesleg, szeretnem elerni a 65 kilos alomhatart.

De valoszinu neked kedves 26F meg az is sok lenne, pedig akkor mar konkretan S-es /36-os lenne a ruhameretem...

Korabbi tapasztalataim szerint, amikor annak idejen tarskereson beirtam hogy 60 kilo vagyok (akkor tenyleg nagyon vekony voltam, mindennap 1 ora sporttal kezdtem a napot, de akkor meg volt ra idom es kb 10-15 evvel voltam fiatalabb) akkor a pasik jo resze mar eleve azert utasitott el hogy 60 kilosan ne mondjam azt hogy vekony vagyok, az minimum 10 kilo plusz...

Szoval ennyit a kilokrol.

Van aki le tudja adni, van aki nem. De rengeteg fugg szerintem az egesz kisugarzastol, es attol hogy hogyan oltozik, hogy "viseli" magat. A kilo csak egy szam.

Szerintem sokkal vonzobb egy kicsit husis de mosolygos, eletvidam lany akit nyugodtan elvihetsz egy jot enni, mint egy vekony de buval****tt, aki allandoan csak salatakat ragcsal es folyamatosan a kaloriakat szamolgatja...

Jo, nyilvan ne legyen igenytelen se... Tudja hol a hatar...

2016. máj. 9. 06:51
 17/18 Noren1989 ***** válasza:

Személyes vélemény volt ám, nem a Szentírás.

Én úgy vagyok, hogy nálam ne legyen nehezebb a lány.

70 vagyok most, ennyi a határ. Meg tudjam mozgatni alkalomadtán...

26/F, továbbra is.

2016. máj. 9. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Pont inkább előnyösebb:) 25f
2016. máj. 9. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!