Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin a lány nevetés közbe "röfög" az számotokra kiábrándító?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 15:34
1/8 RRR válasza:
amíg nincs kunkori farka,addig nem:DDDD
elvileg nem,,de hallani kellene
2/8 anonim válasza:
igen. de tudod, mindenki csinál ilyeneket. az sem jobb, ha pár honap együttélés után kezded megtapasztalni
3/8 anonim válasza:
Van hogy én is szoktam röfögni nevetés közben. :D
Eddig még szerencsére nem zavart senkit. Sőt, nem is mertem volna gondolni, hogy ez akár lehet kiábrándító is.
Ugyanis ez egy teljesen akaratlagos dolog.
4/8 anonim válasza:
Miért lenne baj? Emiatt hagynád ott? Akkor nem is való neked senki!
5/8 VirágésBence válasza:
Ha úgy röfög, mint egy disznó, az nem túl szexi, de ha nevetés közben nagyon elengedi magát és szinte alig lehet hallani, utána meg zavarba jön az nagyon aranyos.
6/8 ~OnLány~ válasza:
Nálam is előfordult már,de amikor nem úgy vettem a levegőt,hanem orrból,vagy nem is tudom és picit hallatszott..:D De szerintem az cuki.
Mármint amikor egyszer-kétszer előfordul.
7/8 Sunshinedoll válasza:
Meggyőződésem, hogy kevés nőnek van olyan unattraktív röhögése, mint nekem. Kb úgy röhögök, mint Nicki Minaj az Anaconda végén, mikor Drake-nek rázza a seggét. Ha valaki kiábrándítónak is tartja, nekem nem mondta, pasikból meg sose szenvedek hiányt, úgyhogy annyira sosem gondolkoztam ezen.
8/8 anonim válasza:
felőlem finghat is ha nem evett előző nap babot. Nincsenek nagy igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!