Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randin a lány nevetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin a lány nevetés közbe "röfög" az számotokra kiábrándító?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 15:34
 1/8 RRR ***** válasza:
53%

amíg nincs kunkori farka,addig nem:DDDD

elvileg nem,,de hallani kellene

2016. márc. 12. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
igen. de tudod, mindenki csinál ilyeneket. az sem jobb, ha pár honap együttélés után kezded megtapasztalni
2016. márc. 12. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Van hogy én is szoktam röfögni nevetés közben. :D

Eddig még szerencsére nem zavart senkit. Sőt, nem is mertem volna gondolni, hogy ez akár lehet kiábrándító is.

Ugyanis ez egy teljesen akaratlagos dolog.

2016. márc. 12. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Emiatt hagynád ott? Akkor nem is való neked senki!
2016. márc. 12. 15:59
 5/8 VirágésBence ***** válasza:
Ha úgy röfög, mint egy disznó, az nem túl szexi, de ha nevetés közben nagyon elengedi magát és szinte alig lehet hallani, utána meg zavarba jön az nagyon aranyos.
2016. márc. 12. 16:06
 6/8 ~OnLány~ ***** válasza:
53%

Nálam is előfordult már,de amikor nem úgy vettem a levegőt,hanem orrból,vagy nem is tudom és picit hallatszott..:D De szerintem az cuki.

Mármint amikor egyszer-kétszer előfordul.

2016. márc. 12. 16:21
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Meggyőződésem, hogy kevés nőnek van olyan unattraktív röhögése, mint nekem. Kb úgy röhögök, mint Nicki Minaj az Anaconda végén, mikor Drake-nek rázza a seggét. Ha valaki kiábrándítónak is tartja, nekem nem mondta, pasikból meg sose szenvedek hiányt, úgyhogy annyira sosem gondolkoztam ezen.
2016. márc. 12. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
felőlem finghat is ha nem evett előző nap babot. Nincsenek nagy igényeim.
2016. máj. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!