Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándító egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító egy ilyen nő ismerkedéskor? 26N

Figyelt kérdés
Ismerkedem régóta egy férfival, az elején úgy döntöttem nem játszmàzom, önmagam adom. Magyarországi viszonylatban gyér a keresetem, inkább igyekszem ápolt lenni,néha változtatok a külsőmön, szerencsére jó géneket örököltem minden tekintetben, de egyszerű, visszafogott,sportos vagyok,semmi szűk ruha vagy magassarkú, esetleg egy csinos felső vagy csak szemfesték, inkább a hajam ápolom és a bőröm, sose adok az öltözködésre,ékszerekre, drága kiegészítőkre.Ez baj lehet számára?
2016. jan. 24. 01:02
 1/7 RRR ***** válasza:

nem

mert ha kiderül,hogy csak játszottad az agyad,akkor egyből otthagy

2016. jan. 24. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam az ékszermentesség alapból plusz pont, de nem tudom hogy annál a palinál hogy van, szerintem ő is minimum szarik rája. :)
2016. jan. 24. 01:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de háromszor kellett végigolvassam, hogy megtaláljam a "kiábrándító" részt amitől hanyatt-homlok menekülnék. Nem találtam ilyet a fogalmazványodban, úgyhogy nem értem a problémádat.
2016. jan. 24. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem. Ez kifejezetten vonzó a számomról. Nekem nagyon tetszenek a visszafogott nők. Sosem értettem miért aggatnak a nők magukra annyi göncöt és miért vannak úgy oda az öltözködésért. A természetük nem változik meg, csak annyit érnek el vele, hogy beindítják a pasik nyálcsorgatását. A magassarkú szerintem baromira idiótán néz ki a hétköznapokban és annyira látványosan gagyi. A kopogása meg engem irritál.

Én olyan visszafogott nővel szeretnék ismerkedni, amilyen te is vagy.

Szerencsés fickó lehet, akivel régóta ismerkedsz. Viszont azt tudnod kell, hogy elég sok a felszínes ember, akinek a kihívó csajok tetszenek. Van aki kb elvárja a merész megjelenést és az ő fejében ez a nőiességhez tartozik. Szóval ez nagyon egyén függő és azt hiszem ebből a fajtából van több. Bár nem hinném, hogy baj lenne az említett férfi számára. Nem hiszem, hogy ilyet fognál ki.

2016. jan. 24. 01:48
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Az önbizalom hiányod, és az, hogy amit leírtál azt te kiábrándítónak tartod, na ezek miatt vagy kiábrándító, a személyiséged miatt.

Amit írsz, az csak egy külcsiny.. és mi van belül..? Na, ez a nem mindegy!!

És az, hogy kinek mi a baj, az EGYÉN FÜGGŐ!!!

De komolyan, te, mint 26 "nő"-nek (azért teszem idézőjelbe, mert egy nő érett gondolkodású, el tudja dönteni saját maga, hogy mi a jó és mi a rossz számára és nem tesz fel ide ilyen idióta kérdést) ennyi eszed van, hogy ezt meg kellett kérdezned, mert te nem tudod egyedül a választ?

Szerinted pl. az ápoltság az kiábrándító? Komolyan, szerintem téged se az eszedért fognak szeretni!!

2016. jan. 24. 05:45
 6/7 anonim ***** válasza:

A kereset a férfiak többségét nem befolyásolja a legtöbb mérnöknek például simán tanár, ápolónő stb fizetése van, pedig ő jól keres a nő pedig hozzá képest nagyon rosszul.

Amit leírtál az tökéletes, mármint amin tudsz változtatni (testalkat, normális ruházat), azt megteszed.

Szerintem nem ez a gond neki (bár akadnak olyan pasik, akik ezt nagyon megnézik), inkább gondolnék arra ilyen téren, hogy vannak a terveid, céljaid, amivel ha nem is leszel sosem milliomos, de valami fejlődik az életed.

Nekem volt párom, aki nagyon rosszul keresett, elvégzett egy tanfolyamot, amivel csak az előző pénzéhez képest lett "gazdagabb", de még mindig kevés volt, viszont nagyon tetszett, hogy van életcélja, van álma, tesz érte.

2016. jan. 24. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
ez a stílus vagy bejön egy férfinek, vagy nem! ennek szerintem semmi köze a kiábránduláshoz, sokkal inkább egyéni preferencia, hogy ki mennyire várja el a másiktól, hogy jól öltözött és divatos legyen.
2016. jan. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!