Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kiábrándító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiábrándító, ha egy fiú lyukas zokniban van?

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
ha nincs lyuk rajta akkor hogyan veszi fel ?
2015. dec. 29. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
és ha lyukas gatyában?
2015. dec. 29. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem kiábrándító, viszont igénytelenségre utal ha azt a zoknit nem dobja ki hanem még 600-szor felveszi.
2015. dec. 29. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Én lány vagyok és van olyan zoknim amit lyukasra hordtam de nem dobok ki mert "Ahh, jó lesz az itthonra". Mondjuk ha elmegyek itthonról tuti nem veszek fel lyukasat. Meg ha nem nagy a lyuk akkor én össze varrom.
2015. dec. 29. 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen felveszi a lyukas zoknit, az kiábrándító. A zoknik egy idő után kilyukadnak, dobja ki vagy varrja meg.
2015. dec. 29. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
igen, mert addigra már a talpa, anyaga is megkopik. itthonra sem venném fel. max pl kertimunkához. de megstoppolva. nem mondom, hogy én mindig tiptop ember vagyok, de nem szeretek évtizedes agyonhordott kinyult cuccokban lenni otthon és annyira nem tetszik máson se, ha ő ilyen (persze az ö dolga), amikor egy turiban is tudsz párezer ft- ért venni évekre elegendő normális otthoni ruhát vagy rendelhetsz zoknit ebay-en 100 ft-ért. néha én is le-szarom és felveszek egy rosszabb cuccot, aztán belegondolok, hogy minek hordjam már, mikor amugy is tele a szekrény még itthoni cuccokkal is. és nem csak a ruha korán mulik, volt olyan melegitőalsóm, amit nem állandóan ugyan, de vagy 10 évig hordtam, pedig márkás se volt, de ugyanugy nézett ki, mintha pár hete vettem volna..
2015. dec. 29. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha állandóan, az azért nem valami vonzó. :D
2015. dec. 29. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Mármint ennyire lyukas zokniban? [link] :D
2015. dec. 29. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Jobb, mint a lyukas gumi. Nem, amúgy férfiként is gáznak tartom ezt. Szólok is haveroknak, ha észreveszem, hogy Cseréééééld már le! :D
2015. dec. 29. 17:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Hát ha most úgy alakul, h kilyukadt a zoknija,de látom rajta, h azért igényes, rendes ruhákban van, akkor nem tragikus, csak egy apró baleset...de ha szitává kopott lyukas zoknit vesz fel direkt és rendszeresen, az igénytelen. gondolom ,a férfiak se díjazzák, ha egy nőn beszürkült, agyonmosott, kopott melltartó van mindig.
2015. dec. 29. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!