Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24+ os hölgyek, milyen elvárásaitok vannak egy normális férfivel szemben?
100+ millió a számlán
20+ centi az ágyékon
50+ centi a felkaron
21 éves vagyok, úgyhogy nem pont a kategória, de válaszolok a saját szemszögemből, ha már nem tette senki.
Számomra a legfontosabb, hogy legyen az illető megbízható és őszinte.
Szeretem, ha tudok vele bármiről viccelni, ha udvarias, ha nem csélcsap, komoly kapcsolatot szeretne és ha családcentrikus.
Hát, erre szerintem nem én vagyok a legjobb példa, mert elég sok és magas elvárásom van, de azért leírom.
Külsőre: fogjon meg benne valami. Konkrétumot nem írnék rá, talán csak annyit, hogy ne legyen szélsőséges, vagyis túl vékony, túl kövér, ne legyen nagyon durva deformitás rajta. A magasság nálam nem túl nagy kérdés, alacsony vagyok. Mostani párom 170 centi magas, én meg még platformos magassarkúban is alacsonyabb vagyok nála.
Belsőre: (ez nem biztos, hogy ide tartozik, de ide jobban illik) káros szenvedélyektől mentes legyen. Szóval, ne dohányozzon, ne legyen alkoholista, de 1-2 sör, néha egy buli még nem zavar, és persze ne drogozzon. Legyen jövőképe, ha még nem is dolgozik, de legalább tanuljon olyan szakmát, aminek van jövője. És akkor most a felsorolás ebben a témában: hasonló érdeklődés, humorérzék, temperamentum, továbbá őszinteség, megbízhatóság, talpraesettség, hűség, figyelmesség, korrektség, kompromisszumkészség, jó kommunikációs készség, hogy megbeszélhessük az esetleges problémáinkat. És ne legyen féltékeny. Nálam ez nagyom fontos. Sok fiú barátom van, exekkel is tartom a kapcsolatot, de soha, semmilyen körülmények közt nem csaltam meg senkit, és nem is akarok ezen változtatni. Ellenben a hisztikkel ki lehet kergetni a világból.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Mostani párom tökéletesen teljesíteni tudta ezeket, szóval szerencsém van :) És mielőtt jönne a kérdés, hogy én mit nyújtok ezért cserébe: kb ugyanezeket, és jó vagyok az ágyban ;)
Legyel jokepu,lehetoleg izmos is,30 evesen legyen sajat lakasod es autod de ne am suzuki swift..
Legyen jol fizeto allasod,es legyen min 18 centi a gatyadban
- külső: ne legyen nagyon gebe, ne legyen túlgyúrt, ne legyen szumóbirkózó... legyen ápolt (itt nem divatfiúságot várok el, de legyen normális frizurája, ne legyen zsíros haja, ne legyen kirohadt foga, ne legyen dzsuvás gombás körme, ne legyen büdös, ne legyen konstans penetráns szájszaga... ruhái az alkatához és a színeihez illjenek, ne legyenek láthatóan 100évesek, elnyűttek, koszosak... ne edzőruhában járkáljon a városban).
Belsőleg:
- hűséges
- figyelmes
- őszinte (de ne bunkó)
- férfias és határozott, legyen képes magáért kiállni (megintcsak nem bunkó meg paraszt)
- ne legyen anyuci pici fia
- legyen reális jövőképe, céljai
- az nekem nem baj, ha anyjával lakik még stb., de legyen igénye arra, hogy továbbálljon
- legyen pénzügyi kultúrája, tudjon bánni a pénzzel
- művelt, tájékozott, lehet vele több témában beszélgetni
- fizetést, munkát tekintve nincsenek nagy elvárásaim, de Bp-n munkanélküliből meg fizikai közmunkából élő pasasokkal inkább nem kezdenék, mert ez nekem már az igénytelenség kategória (Bp-n annyi munkalehetőség van, ne már, hogy vki ne tudjon kifogni jobbat)
- Bp-i lakos legyen, és ne tervezzen elköltözni a közeljövőben sehova
- nem telepszik rám, szóval nagy ritkán szeretnék elmenni barátokkal külön szórakozni (max. havi 1x), illetve heti 1-2 óra kell nekem, amikor magam vagyok a gondolataimmal
- kompromisszumkész
- ne én csináljam egyedül a házimunkát dolgozó nőként (nem várom el fele-felében, de azt sem szeretném, ha a zokniját nem tudná a szennyesbe berakni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!