Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg nem vagyok normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, biszex. Van egy barátnőm és egy barátom is. Tudnak egymásról és ki vannak békülve a helyzettel.

A családomnak viszont egy szót sem szóltam az egészről, a nővéremnek mondam el pár hete. Szerinte nem vagyok normális sem én, sem a kapcsolatom.

Azért kícáncsi lennék más emberek válaszára is. Igaza van a nővéremnek?

19L

2016. ápr. 15. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha neked jó így, és nekik is, akkor hajrá. Más kérdés, hogy én pl. nem hiszek benne, hogy ez hosszútávon működőképes lehet.
2016. ápr. 15. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ej lennek a novered en is azt mpndanam nem vagy normalis. De kinek mo a normalis. Pszichologiai szakirodalmat olvass, ne itt kerdezd.
2016. ápr. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!