Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van velem? Ez normalis? (lent)
hát ha még csak a találkozókat sem várod, akkor szerintem teljesen felesleges erőltetni a dolgot. bár szerintem komolyabb előzetes ismertség nélkül 3 randi alatt nehéz megismerni a másikat... erre viszont nyugodtan hivatkozhatsz, hogy szeretnéd a személyiségét jobban megismerni...de ha ne nem is találkozol vele szívesen, akkor tényleg nincs miről beszélni...
azért még mert egy fiú hazakísér egy lányt, azért még a srác ne várja el rögtön azt, hogy a barátnője legyen a lány. szerintem tök alap, hogy nem hagyod egyedül a lányt éjszakaizni egy buli után, hanem elkíséred hazáig...
Nem rosszból,de ennek a kérdésnek a tini kategóriában lenne a helye :)
Mondd meg neki,hogy te még nem érzed magad késznek arra,hogy a barátnője legyél,ehhez neked még idő kell,de nagyon jól érzed magad vele.Ennyi,nem kell ezt túlspilázni.
Nem olvastad vissza, mielott kiirtad a kerdest? meg minden... meg minden... meg minden... hany eves vagy, 16? Mert akkor tenyleg a tini kategoriaban a helye.
Igen, a te korodban ez teljesen normalis. A tinik nem tudjak eldonteni mit akarnak, ezert erzik egyik pillanatban, hogy tettszik a fiu es jarni akarnak vele, a masik pillanatban pedig nem. Ez normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!