Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy kedves lánnyal és a 2. randin egy téma komolyan éket vert közénk, azóta nem is keressük egymást. Ez normális?
A téma az volt, hogy a Gender wage gap nem is létezik. Ő ezek szerint lelkes feminista, aki htt benne és nem értett egyet velem.
Én megmutattam neki pl ezt a videót, mire ők végül zaklatottan távozott...
https://www.youtube.com/watch?v=T09Bx6xoHSQ
Ha feminista és a rosszab fajtából való akkor erre lehetett számítani.
Egyébként ha egy ember elmenekül egy értelmes vita elől...az sokmindent elmond.
Elsőre úgy voltam vele, hogy mennyire kár volt felhozni egy vitatott témát már a második randin, de hazaérve arra jutottam, hogy alapvető különbségek vannak a gondolkodásunkban, amik később jöttek volna elő.
Lehet, hogy nem kellett volna vehemensen védenem az álláspontom, látszólag elfogadni amit mond és most lehet, hogy épp hancúroznánk.
Előre kérem a lepontozásomat.
A gender wage gap léte nem hit kérdése, hanem tény. Ezen nem tudom, mit lehet értelmes vitát folytatni, feketén-fehéren megvannak a kutatások, tények, adatok. Vitázni legföljebb az okain, jövőjén, megoldási lehetőségeken lehet.
El kell keserítselek 6-os, immáron bebizonyították, hogy milyen statisztikát hamisítottak, hogy alátámasszák ezt.
A fenti videó, amit megnézve a lányzó elviharzott, szépen le is vezeti neked.
De most nem ez a téma, aki hinni akar ebben, az asztrológiában vagy a chemtrailben, az higgyen nyugodtan :)
Csak ezt a lányt sajnálom, mert eszembe nem jutott volna, hogy ezen csúszik el.
Ahhoz kicsit kevés vagy, hogy elkeseríts, bocsi. :D
Valójában amúgy mindenki feminista, aki elfogadja, hogy a nőket és férfiakat ugyanazok az állampolgári és emberi jogok illetik meg. Pont. Ennyi. Ha te hiszel ebbe, feminista vagy. Ha én hiszek ebben, feminista vagyok. A párom is feminista, mert hisz benne, és a mindennapjait is így éli.
Aki ebben nem hisz, az nem feminista. Ők logikus módon utálják a feministákat. De ehhez nem szükséges videókat összevágni.
" immáron bebizonyították, hogy milyen statisztikát hamisítottak, hogy alátámasszák ezt. "
Na persze.
Nagyon fura a gondolkodásod.
A "nőket és férfiakat ugyanazok az állampolgári és emberi jogok illetik meg." mozgalom neve nem inkább humanizmus kéne hogy legyen?
Amúgy sztem a mi kultúrkörünkben ez már rég meg is valósult, nem hiszem, hogy ezen összeveszne bárki is.
A fenti téma azonban egy elég mocskos kitaláció, amit egyszerűen nem tudnak bizonyítani, hiszen nem igaz. Helyette inkább uszítanak, gender studies címen etetik a fiatal lányokat a főiskolákon és keltik a feszkót, de amint tényekről, konkrét esetekről kéne beszámolniuk, elsunnyogják.
Inkább körbehivatkoznak egymásra és abban reménykednek, hogy idővel senki sem fogja firtatni a tényeket és pusztán a gyűlölet<>félelem páros lábain megáll majd a vád, de hát azért ennél fejlettebb már a társadalmunk.
Pedig az igazság az, hogy ma az azonos végzettségű frissen végzett lányok többet(!) kapnak, mint a fiúk, pusztán mert már kialakult a reflex, hisz a cégek rettegnek a rossz PR-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!