Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy kedves lánnyal és a 2. randin egy téma komolyan éket vert közénk, azóta nem is keressük egymást. Ez normális?
A téma az volt, hogy a Gender wage gap nem is létezik. Ő ezek szerint lelkes feminista, aki htt benne és nem értett egyet velem.
Én megmutattam neki pl ezt a videót, mire ők végül zaklatottan távozott...
https://www.youtube.com/watch?v=T09Bx6xoHSQ
a belépésnél állapodtam meg én is és a pasi is a fizetésről a főnökkel
1 nap különbséggel kezdtünk
ua. munkát csináljuk
végzettség alapján nincs különbség
az elmúlt évben én 2 napot voltam beteg amíg ö átlag havi 3-4napot
az elmúlt évben én kb 20% többet hoztam a cégnek mint ö
csak ezek alapján miért is jár neki a több fizetés ???
15ös voltam
21: Akkor tovább kell állni és nem siránkozni, hogy a férfiak többet keresnek. Férfiak között is van különbség egy adott munkahelyen, hogy ki mennyit keres. Nem nemtől függő jelenség.
Ezért is íratnak alá sokszor olyan papírt a munkavállalóval, ahol kötelezik arra, hogy titokban tartsa a bérét (elkerülendő a bérfeszültséget cégen belül).
21-es
Én sem értelek.
Azt igen, hogy egy húszassal többet kap a másik, de honnan veszed, hogy azért, mert farka van?
Bocsáss meg, de nem volt nálatok olyan, hogy béralku?
Ha volt, elmondanád röviden hogyan is zajlott?
Volt
Kozolte h ennyit tud fizetni ha nem megfelelo akkor van mas jelolt ...
Azt nem tudom h a pasival mit beszeltek
Itt sajnos nincs lehetoseg valogatni a melobol orulok h van munkam ...
Lehet, hogy ő idősebb, tapasztaltabb?
Lehet, hogy ő elsőre magasabb sávot mondott?
Lehet, hogy ő ugyanerre az ajánlatra nemet mondott, kockáztatott, de hajlott a megegyezésre?
Csak azért kérdezem, mert én elsőre, egy 20ezres tételnél ezekre gondolnék inkább, nem pedig a globális férfi-összeesküvők rád mért csapására.
Persze mindenki maga érzi ezt.
Hozd csak fel ezt a témát minden első, második randin. Garantáltan nem lesz harmadik.
A te elképzelésedet alátámasztó youtubos és egyéb irományokat ne feledd otthon.
ehet, hogy ő idősebb, tapasztaltabb?
--1 évvel fiatalabb mint én
Lehet, hogy ő elsőre magasabb sávot mondott?
--fix volt a hirdetésben is - netto x-et fizetek
Lehet, hogy ő ugyanerre az ajánlatra nemet mondott, kockáztatott, de hajlott a megegyezésre?
mondom nem tudom mi történt nem voltam ott
én is közöltem vele ez azért elég kevés lévén h van releváns tapasztalatom és a megfelelő iskolákkal is rendelkezem - erre mondtam h ennyit tud és nem többet ...
még valami infó kell???
de az a szép h nem ez az első ilyen munkahelyem ahol a nők kevesebbet kapnak mint a pasik...
szal saját tapasztalat h igenis van különbség
ok vannak multicégek ahol bértábla van ott nem lehet kivételezni - de a vállalkozói szektorban simán lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!