Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha semmi? :S
Fuh mostanában sok az ilyen jellegü kérdés.
Attól függ...írd le a legutóbbi próbálkozásodat hogy hogyan zajlott.
Általában a legnagyobb hiba az, hogy túlságosan sokáig húzzuk a dolgot.Már eleinte megkell mutatni neki, hogy te többet akarsz pusztán barátságnál.Mivel a csajok is külső alapján ítélnek meg ezért valszeg a külsőleg nem jöttél be nekik.
kicsit roh@déknak kell lenni.de csak 1 kicsit.ne nyalizz nekik.nekem 5 éve bejött.
23/ff
ki vagyok én is... megőrítenek!!! wáááááá "legyünk barátok, jó?" NEM,NEMJÓÓÓÓ!!!!
15/f
Nyugika és lazaság. Aki mer, az nyer. Lehet hogy a 11.-nek épp bejössz. Nem tudni. Csak légy laza és ne ess kétségbe, hisz 3 milliárd nő él a Földön. A nők megérzik, ha egy pasinak nincs önbizalma és onnantól bukott a dolog.
Én se vagyok egy Brad Pitt, de a higgadt lazaság néha csodákra képes. (Persze lazaság nem egyenlő a bunkósággal!!!).
üdv
Hát figyelj - lehet csak idő kell a dolognak - Szerintem egyszerűen csak meg kell tanulnod bánni a nőkkel ami nem megy 1ről a kettőre. Ilyen volt nekem is a helyzet - egyszerűen csak meg kell tanulnod hogy kell közeledni, a gesztusokat, 1-1 pillantás, bók - ki kell ismerni a lányt viszonylag hamar, hogy tudd mi kell neki - 18 éves koromig 3-4 lánynál próbálkoztam, de senkinél nem volt semmi komolyann majd 19 koromban hirtelen megvilágosodtam :D És utána jöttek a dolgok olyan gyorsan hogy felfogni se bírtam - azóta volt 5 bnőm - de mostmár látom nem az a lényeg hogy 1 lánnyal összejöjjek, Hanem A lánnyal magával, aki a hozzám legjobban illik :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!