Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek? Szeretnék egy bnőt végre. Értelmes választ/megoldást szeretnék kapni. Srácok TI hogy csináltátok hogy belétek szeretett a csajotok?
Bnőt szeretnék találni. Tények a következők: állítások szerint menyj bulizni ismerkedj és hátha lesz (variáció szerint találnom kellett volna már)
2. variáció szerint ne keresd mert rád talál magától. (feltételezem ha nem kerestem volna sose se talált volna rám senki idáig)
elszomorító, hogy senki nem akar engem szeretni. Mi lehet a baj? Folyamatosan elszúrok valamit sok barátnőm volt már de unom az 1-2 hetes kapcsikat és mindig én zúgok beléjük. Eleinte aranyosak és ők is érdeklődő típusúak voltak velem szembe de érdekes módon amint megvan az 1. smár attól fogva mintha levegő lennék.
20/F
A másodikra én csak annyit mondok, hogy sosem kerestem pasit, csak éltem az életem (természetesen ha ki sem mész a házból akkor nehezebb, de engem még úgy is megtaláltak) és mégis a 3. többéves kapcsolatomon vagyok túl. Tehát szerintem igenis ez a megoldás. Olyat úgy sem tud senki, hogy csináld ezt meg azt és tuti lesz csajod. Ez mind csak taktikázás, egy normális lány a valóságot szereti nem a praktikákat (hogy ezt vedd fel, ide menj, ezt mond azt mondd és akkor majd sikerül)...
A másik meg az hogy talál először ki kellene mondani8 hogy jártok és csak utána smárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!