Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondom az baj? Ti is csinált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondom az baj? Ti is csináltátok?

Figyelt kérdés

Egy pasit elhívtam a moziba aki nekem tetszik.(ezt már megis beszéltük,hogy nekem bejöns stb.)

Elhívtam moziba és azt mondta,hogy jön.De szerintem abból nem lesz semmi mer én félénk vagyok 1 kicsit...na mindegy..ha lemondom,és inkább elhívom valahova sétálni vagy valami az nem baj??? O.o :)) Mer most ha mozizunk nem nagyon ismerkedünk meg ott csak nézzük a ,,vászont"

Inkább valahova sétálni..:)) szerintetek? És ha elis hívom akkor hova? Ötlet:)) ? (normális nm fikázott válaszokat várok) kösziii :))

2011. okt. 26. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ötlet! Menjetek el moziba és utána meg sétáljatok és beszélgessetek! Azt ne mondjátok hogy csak 2 órát akartok eggyüt lenni:D
2011. okt. 26. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hivd el egy konyvtarba es vegyetek ki egy Magyar Helyesirasi Szotart, legalabbis te!
2011. okt. 26. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
én pont forditva ajánlanám. menjetek el kirándulni, jol fáradjatok le és utána egy pihentetö mozi. én ezt imádom:)
2011. okt. 26. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha félénk vagy akkor semmi esetre se hívd olyan helyre ahol nincs mit csinálni, mert akkor csak fezsengsz. Olyan helyre hívd ahol elsődleges a közös program és lehet váltani mondatokat, csipkelődni, feloldódni. Ilyen pl az uszi ahol úsznak, nem pedig fürdő! Tekepálya, biliárd csocsó ha túl félénk vagy mert oda még jön +2 ember, stb. Gokart, vásár, múzeum. A mozi sem olyan jó.
2011. okt. 26. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi annak idején, mikor csak ismerkedtünk, úgy csináltuk, hogy mozi előtt találkoztunk, sétálgattunk, beszélgettünk(vagy inkább hallgattunk nagyokat:D), majd beültünk a moziba, és utána is sétálgattunk, és hazakísért...nálunk bevált a taktika..igaz 3 évig randizgattunk;), de már 10. éve vagyunk együtt, házasok vagyunk, és van egy kislányunk;) szóval hajrá!

2011. okt. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!