Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondom az baj? Ti is csináltátok?
Egy pasit elhívtam a moziba aki nekem tetszik.(ezt már megis beszéltük,hogy nekem bejöns stb.)
Elhívtam moziba és azt mondta,hogy jön.De szerintem abból nem lesz semmi mer én félénk vagyok 1 kicsit...na mindegy..ha lemondom,és inkább elhívom valahova sétálni vagy valami az nem baj??? O.o :)) Mer most ha mozizunk nem nagyon ismerkedünk meg ott csak nézzük a ,,vászont"
Inkább valahova sétálni..:)) szerintetek? És ha elis hívom akkor hova? Ötlet:)) ? (normális nm fikázott válaszokat várok) kösziii :))
Szia!
Mi annak idején, mikor csak ismerkedtünk, úgy csináltuk, hogy mozi előtt találkoztunk, sétálgattunk, beszélgettünk(vagy inkább hallgattunk nagyokat:D), majd beültünk a moziba, és utána is sétálgattunk, és hazakísért...nálunk bevált a taktika..igaz 3 évig randizgattunk;), de már 10. éve vagyunk együtt, házasok vagyunk, és van egy kislányunk;) szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!