Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit normálisabb személyiséggel ez a figura kb. a nők álma lehetne?
Gondolok arra, normálisabb személyiség alatt, hogy nem ennyire kétségbeesetten próbálozik mindnekinél, kicsit visszább vesz az arcából, nem ripacskodik meg keménykedik minden percben és műveltebb valamivel, mint a műsorban. De csak a teste minden nő álma, csak a p*cs jelleme vet véget a játéknak.
Aki pedig azt mondja, hogy testileg nem jön be nekei meg fúj, meg hogy inkább egydül marad azok kamuznak, mert előbb jönnének össze vele, mint vele: [link]
Nem, vannak a nagyon vékonyak is akik még zsánrek szoktak lenni.
Értelek, kérdező, szóval rám akarod tukmálni a Johnny Bravo-t, mert nekem biztos az jön be, de ha nem akkor Homér Simpson-t. Ez óriási! Megengeded azért, hogy én döntsem el, hogy egyik sem kell?!
Nem tetszenek a dagadt pasik, de a sajtreszelők se, mert elmondtam már 600x, hogy az van a konyhámban a fiókban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!