Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismert tv-s személyiséggel elmennél randira? Nem éreznéd magad zavarban?
Egy RTL-es műsorvezető (nem akarom megnevezni) hívott el randizni. Olyan különös ez az egész, furán érzem magam, mert nem tudom úgy kezelni, mint az eddigi férfiakat, mert kissé félek tőle. Te ebben az esetben is elmennél?
19/L
Attól is függ ,hogy ki az.
Priviben nem írnád meg?
Ne írd meg senkinek,hogy ki az,hidd el jobb ez így.
Én elmennék randira,ha nagyjából velem egykorú.Ha te 19 vagy,akkor arra tippelek,hogy az illető már bőven 25 éves,és így már nem biztos,hogy elmennék vele,de ki tudja.
Maximum olyan helyre,ahol nem kaphatnak lencsevégre:)
Olyan jó csaj vagy,hogy elhívott randira? Hol taliztatok? vagy hogy jött ez hogy,randira hív?:)
Kíváncsi vagyok:)
Nem nézek le senkit a munkája miatt, meg semmiért sem, nem tudhatjuk hova kerülünk. Nem tekintem őt hazaárulónak, ez egy munka. Mint ahogy beszélgetek a kukás emberrel, adok kiflit a hajléktalannak, ahogy nem köpöm le a cigányt. Most itt nem az RTL-ről van szó, nem is kellett volna odaírnom, csak azért gondoltam, hogy legyen mihez mérni. Nem exvillalakó, meg hasonlók.:S
Hát ez kedves tőled, nem tartom magam hü de bombázónak, viszont önbizalomhiányos sem vagyok. Szeretek csinosan öltözködni és mindig ápolt a megjelenésem, erre nagyon adok. Igazából szerintem nem a külsőm miatt hívott el, mivel sokkal szebb nőkkel van körülvéve nap mint nap, azt szokták nekem mondani, hogy nagyon jó a kisugárzásom (nem radioaktív) és mindig optimista vagyok, jókedvű, amit át tudok tapasztani másokra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!