Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismert tv-s személyiséggel elmennél randira? Nem éreznéd magad zavarban?
Egy RTL-es műsorvezető (nem akarom megnevezni) hívott el randizni. Olyan különös ez az egész, furán érzem magam, mert nem tudom úgy kezelni, mint az eddigi férfiakat, mert kissé félek tőle. Te ebben az esetben is elmennél?
19/L
Az időjárásos pasi? :D Vele én simán elmennék. XD
Vagy Istenes Bence? Olyan kíváncsi vagyok....
De hogy válaszoljak: én elennék, de sok reményt nem fűznék hozzá hogy komoly kapcsolat lesz. Egy próbát megér.
Egyszer - futólag - találkoztam Pokrivtsák Mónikával, és mert nem nézek tévét, fogalmam sem volt, ki ő. Tök aranyos volt, és nagyon jó csaj. (Később tudtam csak meg.)
Egyébként nagyon nem érdekel, hogy mennyire ismert valaki.
"nagyon jó a kisugárzásom (nem radioaktív)" ez tetszik :)))
Szerintem menj el. Egy randi nem a világ, és hátha bejöttök egymásnak. Meg egyébként is, attól, hogy valaki ismert ember, nem feltétlenül kell újságcímlapokon szerepelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!