Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok de sürget, mit lépjek?
Szűz vagyok ezt ő is tudja. Még nagyon az elején vagyunk csak 2* találkoztunk, ennek ellenére mindenáron azt akarja hogy orálisan kielégitsem.
De ez nekem túl gyors. Hogy értessem meg vele?
Attól, mert valakivel lehet a szexen kívül másról is beszélni, sőt, még akár jól el is lehet társalogni erről-arról, attól még simán lehet, hogy csak lyukra játszik. A két dolog nem zárja ki egymást. Tévedés, hogy csak primitív, két értelmes szót szólni nem tudó suttyók használják ki a naiv lányokat.
Aki pedig erőszakoskodik, még ha csak verbálisan is, azzal jobb nem kezdeni. Miért? Mert gondolj bele: ő nem azt nézi, hogy neked jó legyen, hanem csak azt, hogy neki minél hamarabb meglegyen, amit akar.
De mondom, a te döntésed, csak majd ne gyere vissza kérdést írni a szakítós témakörbe, hogy "mit tegyek, a barátom elhagyott az első menet után", meg hogy "nem tudok ezek után megbízni egy pasiban sem, mert a barátom kihasznált".
"ezen túl kell esni"
szerintem rajta kell túlesned.
ne hagyd, hogy bemesélje, hogy a szex a túlesésről szól.
amikor kívánod a másikat, kicsit talán ismered is már szexuálisan, te magad fogod megtenni, amiről így érzed. nem olvastam, hány éves a srác, de talán itt az ideje, hogy helyretegye valaki.
hogyan értesd meg vele?
egyszerűen úgy, hogy nem. ahogy csináltad is.
egyszer nekem is volt olyan, hogy húzta a fejem a farkához, én meg néztem, mint a moziban, hogy miből jutott erre a következtetésre?
ugyan szopás nem lett belőle, de szex után adott két puszit, és nem láttam többet.
jó kilépni a komfort zónából, de ha kirobbansz belőle, az csak balul fog elsülni. ha erőszakos, hagyd a fenébe, hidd el nem ér annyit. ha ebben az, másban is az lesz, és szerintem ha belegondolsz rájössz, hogy nem lesz ez jó neked hosszú távon. ha még szűz vagy, akkor veszítsd el olyannal, aki igazán szeret, főleg, ha te is azt írod, hogy ez gyors neked. én fél évet vártam a barátnőmre. és vártam volna tovább is, csak ő mondta, hogy most már ő is szeretné. :)
ugyanez orális szexre, akkor csináld, ha te akarod, és nem kényszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!