Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szűz vagyok de sürget, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok de sürget, mit lépjek?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok ezt ő is tudja. Még nagyon az elején vagyunk csak 2* találkoztunk, ennek ellenére mindenáron azt akarja hogy orálisan kielégitsem.

De ez nekem túl gyors. Hogy értessem meg vele?

2016. ápr. 13. 11:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Két tali után azt akarja, hogy xopd le?!

Édesem, régebb óta nem vagyok szűz, mint ahány éves lehetsz... de az ilyet elhajtanám a bús bánatos p.csába.

Egyértelmű, hogy csak szexet akar, semmi mást.

Ha megteszed neki, lekoccol a fenébe, és ha tényleg igazi tajparaszt, még el is újságolja a haverjainak, milyen voltál.

Szerintem kár rá több időt fecsérelni, írd meg neki üzenetben, hogy kiábrándultál belőle a nyomulás miatt, neked ez az erőszakosság nem jött be. A jövőben ne keressen.

Jótanács!

Ha nem akarsz pár év múlva olyan kérdést kiírni, hogy miért nem volt még soha orgazmusod, olyan pasival feküdj le először, aki szeret, és akit te is szeretsz. Lehet, hogy nem elsőre találod meg, de érdemes várni. Szépen, lassan haladva felfedezni a szex szépségeit és izgalmait. És akkor veszítsd el a szüzességed, ha már bőven van tapasztalatotok a pettingben, kinek mi a jó, ha a fiú látja rajtad, ha örömet okoz, és érdekli is, hogy te élvezd!!

Amúgy ha megteszed neki, ő nem fogja viszonozni, ha lefekszetek, nem fog rád figyelni, csak gazdagabb leszel egy csomó pocsék tapasztalattal, mi kihat a továbbiakra. Nem éri meg.

Még valami: nem egy pasi járt már a számban. ;) De soha az életben nem erőltette még senki, hogy naaa, deee, léccci, szo.pjál le... Frászt! Ha akarom, megteszem.

Tanulj meg nemet mondani!

2016. ápr. 13. 12:19
 12/30 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy így van és nemet is mondtam csak összezavart.
2016. ápr. 13. 12:25
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy akarsz lenni azok között, aki neki "megvolt", akkor nosza, nyugodtan hódolj be neki.

Persze, hogy azt mondja, hogy ő komoly kapcsolatot akar, meg hosszú távra tervez, szerinted majd a szemdbe fogja mondani, hogy "én csak kihasználni akarlak, szóval tedd szét a lábad, essünk túl rajta"? Persze, hogy azt fogja mondani, amit hallani akarsz. Mondani meg bárki bármit tud.

Aki az első pár randin már szexelni akar (az orál is az...), ott 100%-ra veheted, hogy nem a két szép szemedbe, és a személyiségedbe szeretett bele, mint ahogy azt is, hogy csak arra megy ki a játék.

Persze, a te életed. :)

2016. ápr. 13. 12:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten...

Összezavart... Azzal, mert bekamuzta, hogy ő komoly kapcsolatot akart?

Figyelj, akkor én is azt mondom, hogy komoly kapcsolatot akarok veled, fontolóra veszed, hogy kielégíts?

2016. ápr. 13. 12:28
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen azzal de viszont beszélgettünk sokat egymásról aminek nincs köze a szexhez, de ez már ijesztő volt mert elég erőszakos volt. Ráadásul azt is mondta ezen túl kell esni. Semmi tapasztalatom és nem tudom mit csináljak csak azt hogy ez még nem megy
2016. ápr. 13. 12:37
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

>Hogy értessem meg vele?

Úgy, hogy elmondod neki, ba­szd meg, úgy. Hogy lehet ilyet kérdezni?

2016. ápr. 13. 12:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

>de ez már ijesztő volt mert elég erőszakos volt. Ráadásul azt is mondta ezen túl kell esni.

Ez nagyon nem jó. Légy vele óvatos, de talán jobb, ha távol tartod tőle magad.

>Semmi tapasztalatom és nem tudom mit csináljak csak azt hogy ez még nem megy

Nem kell sürgetni semmit. Nem kell semmin túlesni. Amikor majd olyan kapcsolatban állsz valakivel, hogy megbízol benne és te is akarod, akkor mehet.

2016. ápr. 13. 12:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy azt állítja. Így szedi le rólad leggyorsabban a bugyit. Aztán utána (jobb esetben) közli, hogy bocs, de mégsem te vagy az igazi. Rosszabb esetben meg szó nélkül lelép. Ne legyél buta, kislány.
2016. ápr. 13. 12:42
 19/30 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem semmiképp ne ő legyen, aki az első szeletet kapja a tortából. Még a habból se...
2016. ápr. 13. 12:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el ezt a fiút.

"komolya kapcsolatot akar". Tudod, ez sok esetben csak szédítés, hogy meg tedd neki, amit akar.

Második randin ilyent kérni hatalmas nagy tahóság. Akár szűz vagy, akár nem.

2016. ápr. 13. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!