Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek lépjek?
Két évig tetszettem egy fiúnak, aki akkor nem volt az esetem. Végig jóban voltunk, és annak ellenére, hogy amikor kicsit közelebb próbált hozzám kerülni, nem viszonoztam (nem mondtam ezt meg neki, nem küldtem el, stb. egyszerűen csak "nem vettem a lapot"), most már, ismeretségünk harmadik évére iszonyatosan megtetszett. Egyre többet beszélgetünk nyilván, viccelődünk egymással, én pedig próbálok jeleket küldözgetni felé -megsimítom egy picit az arcát, megigazítom a gallérját, ilyesmi -úgy veszem észre, ő nem keresi a társaságom, általában én megyek oda hozzá beszélgetni.
Van értelme próbálkoznom, vagy felejtős?
Ha két évig nem viszonoznák a próbálkozásodat,akkor hinnéd még,hogy van esélyed?
Nem. Valószínűleg ő se és emiatt nem veszi a jeleket.
Tehát egy próbát megér.
Én most jelenleg vagyok ilyen helyzetben, csak pont fordítva. :) Most tetszik nekem egy lány, már lassan 2 éve, és ő se "veszi nagyon a lapot", de később ki tudja mi lesz... :) Lehet még ő jobban fog viszonyulni hozzám. :D ha pedig nem lesz akkorára barátnőm, én biztos belemegyek. :) - bocsi, ez csak az én sztorim ^_^
Te esetedben meg szerintem, ha tényleg úgy gondolod, hogy neked tényleg ő kell, megtudnál vele lenni, akkor minden képpen próbálkozz! :) megkell harcolni az igaziért! *-*
Persze, az is belefér. Nyugodtan puszilhatod, jól esik nagyon a fiúknak. Legalábbis nekem nagyon jól esik! :)
Aztán már észrefogja venni ő, hogy kicsit komolyabban akarod a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!