Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok de sürget, mit lépjek?
Szűz vagyok ezt ő is tudja. Még nagyon az elején vagyunk csak 2* találkoztunk, ennek ellenére mindenáron azt akarja hogy orálisan kielégitsem.
De ez nekem túl gyors. Hogy értessem meg vele?
Ez egy paraszt.
Az lenne a normális, ha előbb ő elégítene ki téged orálisan.
Ne hagyd magad használni...
Az elejével egyetértek, ez a figura egy paraszt.
Viszont miért lenne az a normalis ha a csavo oralozna a csajt? Vagy mindketten, vagy egyik se.
Ott volt az, hogy ELŐBB.
De kifejtem, hogy miért:
Általában ha a pasi elélvez, leesik a libidója, az aktivitása nullára, nem igazán van kedve orálozni.
Ha kihasználós, önző, akkor a $zopás után felöltözik, és szia.
Nem mellesleg egy szűz lányról beszélünk, akinek talán lehet jobb lenne, ha a bevezetés nem azzal indulna, hogy ő dolgozzon a csávón...
Ja jól van, de akkor a csaj tudja, hogy utána viszonoznia kell ezt?
Hát... Nekem alap volt anno, mikor elsőre csinálták nekem, hogy utána én jövök. Pedig igen fiatal voltam akkor.
(Ellenben sok az olyan pasi, akinek az orál = $zopás, és a nyalás meg a csikló nem is létezik.)
Hát az elég szar. Bár ami biztos, hogy előtte GTFO zuhanyozni mindkettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!