Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Izgalom randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Izgalom randin?

Figyelt kérdés

Beszélgetés közben viszonylag oldott volt a hangulat, és észrevettem, hogy a randipartneremnek hol-hol megmerevedik a mellbimbója. Ezt vehetem pozitív jelnek vagy előfordul veletek csak úgy spontán is függetlenül attól, hogy kivel beszéltek, esetleg másra gondoltok?

Köszönöm a válaszokat! :D

2016. ápr. 11. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy fazott. :/
2016. ápr. 11. 00:37
 2/5 90-ben született F.. ***** válasza:
100%

Töki, neked nem szokott random pillanatokban felállni a cerka?

Nekem egyszer vizsga írás közben állt fel úgy, hogy a teremben csak férfiak voltak és a vizsga sem volt éppen az a szexi fajta.

A csajoknál is simán megvan ez. Illetve náluk a hidegtől is megpeckesedik, sőt elég az is ha a felső kicsit bizgurálja. Mellbimbó merevségből nem következik az, hogy rád akar cuppanni.

Sajnálom, de ez az igazság. :D Azárt hajrá, hátha mégis rád peckesedett be.

2016. ápr. 11. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak fázott.
2016. ápr. 11. 00:46
 4/5 Blade Bone ***** válasza:
Micsoda izgalom, há ménem dádáztad el? :D
2016. ápr. 11. 01:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A randin a csajnak 34 fokos szöget zárt be az egyik hajszála a fejével, akkor ez azt jelenti, hogy már az eljegyzésünket fontolgatja?
2016. ápr. 11. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!