Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok tovább ha 5. Randin visszautasít egy csókot egy nő?
Valóban nagyon kis félős kis visszafogott nő pedig már 30 múlt.
Találkozgatunk -tök jól el vagyok vele és ezért 5. randin meg akartam csókolni. Erre mondta hogy még ne ez neki korai. Viszont nagyon szeretne még ennek ellenére talizni mert hogy nagyon szerethető vagyok és többször nagyon elnézést kért a visszautasítás miatt de hogy ő ilyen félénk és régimódi.
Létezhetnek ilyen nők még napjainkba? Amúgy én is kezdem megszerezni
én is ilyen vagyok. elrántottam a fejem.
de egy éve lassan együtt vagyunk azóta.
ha érdekel, ne add fel.
Én is elutasítottam párszor, aztán mikor már cikinek éreztem volna, akkor belementem, de inkább kellemetlen volt. Ha szerinte korai, akkor nagy valószínűséggel nem élvezné. Mi 3 éve együtt vagyunk azóta és imádom és bőven túlléptük a csókhatárt.
Ha megszeretted, akkor meg pláne várd ki, amennyi kell neki. Jó ha nagyon sokáig hezitál, akkor lehet némi ráhatással élni finoman, de csak kis lépésekkel.
Hogy nagyon odaadó nem lesz a későbbiekben, az valószínű.
Egy nőnek tudnia kéne azért, hogy működnek a férfiak, ha meg szinte elsőre megvan a szimpátia, közös hang, minek kellene tovább várni bármire is?
Ha mindezt úgy tudja kommunikálni felém, hogy hiszek neki,akkor minden további nélkül. Mondjuk nehezen hinném el, de nem tartom kizártnak, főleg ha van más testi kontaktus... értem itt ezalatt kézfogás, ölelés, bármi olyan dolgot, ahol kimutatja a vonzódását, pusztán a szó nekem nem lenne elég!!!
Mondjuk az a minimum, hogy Ő is keresi a társaságomat és tesz is valamit a kapcsolatért. A félénkséget lehet tolerálni, a régimódi szöveget meg hagyjuk,mert ez egy sablon.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!