Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, második randin felmennétek a fiú lakására, vagy túl korai?
Nekem tetszene a dolog, mert szeretek enni, és pozitívum lenne, ha a másik fél főzne vacsorát. Mivel már többször is találkoztatok, így szerintem ez belefér (pl. ha másodjára látnék valakit életemben a 2. randin, tuti nem mennék fel hozzá). Számomra itt még túl korai lenne a szex, úgyhogy remélném, hogy ebből nem lesz konfliktus és egyértelműek lesznek mindkét félről a jelzések, hogy mi fér bele, de egyébként jó ötletnek tartanám.
21N
Ne hívd fel magadhoz, mert az csak félreértésre ad okot!
Nőként ezt gondolom, ha valaki felhív magához akkor szexet akar. Erre kétféle reakció van:
1. Ebbe bele lehet menni, ha neki is imponál a dolog. Viszont ha felhívod és nem csinálsz vele semmit, annál kevesebb lehangoló dolog van...
2. Azt gondolja, hogy a szex túl korai még, és azt gondolja rólad, hogy te csak erre hajtasz.
Ha viszont úgy indítasz, hogy "csak vacsorára, nem szex", az elég szánalmas magyarázkodás. Plusz azt gondolja a nő, hogy nem kívánod eléggé.
Akkor vidd fel, ha már kicsit komolyabbak a dolgok. Még csók sem történt... Nem kell ezt elkapkodni.
27N
Akkor elmondom az én véleményemet. Nekem nem tabu. Nyugodtan felmegyek egy férfi lakására bármelyik randin, de csak olyanokkal szoktam randizni, akikben megbízom, és tudom, hogy semmi olyan nem történhet, amibe én nem egyezem bele.
Hozzáteszem még azt is, hogy nem vagyok huszonéves leányka, de húsz évesen is ilyen voltam. Gyakran el szoktam mesélni, hogy volt anno egy házibuli, ahol összegabalyodtam egy sráccal, éjjel együtt aludtunk, másnap megint találkoztunk, aztán a harmadik nap is, pár hónap múlva összebútoroztunk, 4 év múlva összeházasodtunk. Semmi jelentősége nem volt, hogy mi már az első randi előtt szexeltünk. De ez tényleg csak az én véleményem, nem követendő példa.
Én felmennék. Ha kedvelem az illetőt, és nem félek attól, hogy sorozatgyilkos, akkor miért ne?
Jó, ha van az embernek egy kis privát szférája, ami egy étteremben, moziban és más nyilvános helyeken nincs meg. Jobban meg lehet így ismerni a másikat, és igen, lehet nyugodtan csókolózni, összebújni (speciel nem szeretek nyilvánosan enyelegni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!