Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, második randin felmenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, második randin felmennétek a fiú lakására, vagy túl korai?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgettünk és személyesen is találkoztunk többször is. Volt egy hivatalos randi, ahol csak sétáltunk egy jót és hosszasan beszélgettünk. Kaptam egy szájra puszit búcsúzáskor. Arra gondoltam főzök egy vacsorát pénteken este és elhívom magamhoz. Nem túl korai? 26/f

2016. ápr. 6. 14:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mióta ismerem. Pár napos vagy pár hetes ismeretség esetén nem, ha már mondjuk évek óta ismerem, mint a kollégámat, és úgy alakulna köztünk több, hogy randi, akkor igen, mert igazából addigra már eléggé kiismertem másképp, hogy meg tudjak benne bízni.
2016. ápr. 6. 15:15
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

22 éves srác vagyok. Az életemben eddig 11 lánnyal szexeltem.

Ezekből:

-2 lánnyal az első randin szexeltem

-4 lánnyal a második randin szexeltem

-1 lánnyal a harmadik randin szexeltem

-1 lánnyal a negyedik randin

-3 lánnyal kb fél-1 hónap után

A lányok 16-21 év közötti, értelmes, intelligens, egyetemista vagy annak készülő lányok voltak akik főleg komoly kapcsolatra mentek, tehát nem a város ribijeiről beszélek.

Ezek alapján teljesen összehozható hogy lefeküdj egy lánnyal a második randin.

2016. ápr. 6. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Még valami:

A vacsora eszetlen jó ötlet! Ha magadtól jöttél rá, akkor grat :) 4 lánnyal én is úgy feküdtem le először, hogy áthívtam őket magamhoz vacsorára.

Ezzel kapcsolatban:

1. Kérd meg őt, hogy hozzon magával egy üveg minőségi bort, amit már kibontotok a vacsora előtt, a készítés alatt.

2. Ne a kész vacsorával várd, hanem őelőtte készítsd el a kaját, miközben ő egy széken ül és néz, közben iszogassatok, beszélgessetek és lássa hogy értesz a főzéshez.

3. Valami könnyűt főzz, ami nem tölt el telítettség érzettel. Én szinte mindig valamilyen csirkét csinálok, zöldséggel és körettel. Ha tele lesz a pocakotok vacsi után, akkor kevesebb a kedv a szexhez.

4. Vacsi után irány a szobád. Beszélgethettek állva pár percig, "körbevezetheted", de itt már igazából nyugodtan elkezdhetsz vele csókolózni aztán lassan az ágyra dönteni őt.

2016. ápr. 6. 15:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, de már írtam, nem az a célom, hogy mindenáron lefektessem így nem is megyek erre rá. Főzni szeretek és tudok is, pontosan tudom, mit kell készítenem, hogy gyors, de finom és laktató étel legyen :) Nem vagyok töketlen, tudom mi kell a nőnek és azt hogy nekem mi kell. Mivel eddig nem volt saját lakásom és ez lesz az első, hogy randin főzök lánynak ezért tettem fel a kérdést :)
2016. ápr. 6. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt azért tisztázd, hogy nem azért hívod át, csak szeretnéd megmutatni a főzőtudományod, mert én tuti megijednék egy ilyen meghívástól, és nem hiszem, hogy belemennék. Esetleg javasolj pikniket, és akkor elviszed, amit főztél, és nem ijed meg.

Az előtte (mármint a hölgy előtt) főzés szerintem rossz tanács, max néhány percig, hogy lássa milyen profin főzöl, utána már kényelmetlen, hogy te dolgozol, ő meg csak ül és malmozik, közben úgy beszélgettek, hogy nem nézel rá...

2016. ápr. 6. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Én már az első randin a pasi szobájában kötöttem ki, de nem történt semmi csak filmeztünk.
2016. ápr. 6. 21:39
 17/18 mikeXxX ***** válasza:
100%
Na és ha nő hívott fel magához a második randin akkor én is hibáztam férfiként lehet :D ?
2016. ápr. 7. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Én már az első randin a pasim ágyában feküdtem. :D De csak filmeztünk még akkor, természetesen nem történt semmi.
2016. jún. 1. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!