Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek korai még elmennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai még elmennem hozzá?

Figyelt kérdés

Kétszer találkoztam a sráccal, napi szinten beszélünk, még nem volt köztünk semmi. Egy órányira lakunk egymástól, elhívott magához. Korai még? Szívesen mennék, de félek, hogy ettől majd könnyen kaphatónak vagy "ugráltathatónak" fog tartani. Nem egy nyomulós fajta egyébként csak azt mondta most azt szeretné ha én mennék hozzá, viszont olyan városban lamik, ami kb egy faluhoz hasonlítható, tehát más lehetőség nem is nagyon van, csak hogy nála legyünk. Mit gondoltok?

Én 20 éves vagyok ő 25

2016. febr. 16. 02:32
 1/5 anonim ***** válasza:
menj el nyugodtan, csak vigyél magaddal kotont.
2016. febr. 16. 02:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi etterem vagy kajalda sincs abban a varosban?vagy esetleg setalhatnatok is
2016. febr. 16. 04:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha elmész hozzá,és semmi más lehetőség nagyon nincs a kikapcsolódásra,akkor esélyes,hogy többet akar majd,egy kis romantikus sétánál...szerintem elmehetsz,de ha komoly kapcsolatban gondolkodsz,még ne feküdj le vele,max petting,és beszéljétek meg,milyen tempóban haladjatok.
2016. febr. 16. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyedül él vagy a szüleivel?Ha teljesen egyedül él akkor csak akkor menj el hozzá ha teljesen megbízol benne,ha nem akkor töltsétek az időt a szabadban,közben beszélgethettek a "játékszabályokról",mondd neki,hogy legközelebb már több is lehet,de első alkalommal érje be ennyivel.
2016. febr. 16. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Elmenni hozzá a városába,vagy fel a szobájába? Mert nem mindegy. Ha nem alszol ott,akkor nincs kísértés :D

főzhettek,vagy elmehettek cukrászdába

2016. febr. 16. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!