5 hetesen korai volt elmennem?
Nekem 6 hetesen még csak 10 mm-es szabályos petezsák látszódott, bár nekem már akkor is hasi UH-on nézték, de nekem szót sem ejtettek arról, hogy az embrió mekkora lehet benne. 8 hetesen mentem vissza UH-kontrollra, akkor már ott volt az én 12 mm-es pici lányom, szép erős szívhanggal! :)
Ne idegeskedj, szerintem 5 hetes terhességnél még nem is kellett, hogy többet lásson az orvos.
Az orvost nem kommentálom, mert nagyon gáz...
A megtermékenyüléshez írnék csak annyit, hogy az együttlétet követő 5. napon is lehetett akár, mert a hímivarsejtek megvárják a petét, ezért lehet, hogy még fiatalabb a terhességed, hiszen az ovuláció pontos idejét nem tudjuk...
Ez is számít ilyenkor, keress tényleg valakit, aki szakértelemmel és emberi módon foglalkozik veled, mert lehet, hogy teljesen feleslegesen hozták rád a frászt...
Legjobbakat!
Másik dokit keress.
Én négy hetesen voltam dokinál, visszarendelt 3 hét múlva uh-ra, semmilyen papírt nem kaptam. Még nem is kell ilyen korán szerintem, én csak arra voltam kíváncsi, hogy terhességre utaló jelek vannak-e, vagy kimaradt egy ciklus (egyszer már volt ilyen.)
Várj türelemmel (ez ilyenkor elég nehéz) ha nem barnázol vagy vérzel, az nagyon jó jel. Ne emelj nagyot, szedjél folsavat és ha görcsöl a hasad, magne B6-ot.
Jó pocakosodást:)
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat,megnyugtatott!
Nem arab doki,hanem magyar és a csepeli sztk-ban rendel.
Én érzem,hogy nincs semmi baj és jól van a kis drágám.Pont azért nem szerettem volna még dokihoz menni,mert tudtam,hogy még nem láthat túl sok mindent,de ez a fránya herpesz megijesztett.Egyébként a herpeszre nem is válaszolt,az asszisztense mondta nekem,ha elég erős az immurendszerem akkor nem öli meg a babát.Arra meg végkép nem számítottam,hogy csak rosszal fog traktálni.Van nekem két javasolt magánorvosom is,ebből az egyiknél voltam már régebben és ő nekem nagyon szimpatikus,hétfőn fel is hívom.Magne B6ot fogok venni bár nem vészes a görcs,de jó ha van,egyébként február eleje óta szedem a femibion 800-at, Béres cink+c és vas pezsgő tablettát.
Nagyon köszönöm nektek még egyszer,sokat számított nekem!!!:)
Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm nektek a biztató szavakat.Szeretném veletek tudatni,hogy gyönyörű kislányom született,akit Tündinek neveztünk el és már 7 hónapos vidám,egészséges kisbaba. Nagyon szép és gyors szülésem volt,gátvédelemmel és fájdalomcsillapító nélkül sikerült világra hoznom a mi életem értelmét.
Csodás az anyaság,mindenkinek kívánok boldog,nyugodt életet!
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!