Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek is taszító lenne ez egy lányban?
Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, tök jól kezdődött meg minden, aztán mondtam, hogy szeretek festeni, és ezzel is foglalkozom, szinte láttam, ahogy lelohad a mosoly az arcáról. Aztán már semmi nem volt olyan, mint azelőtt, teljesen más lett, látszott, hogy valami baja van, de mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy nincs semmi baja, szóval nem tudtam kiszedni belőle, hogy mért is baj, hogy szeretek festeni? Ez pénteken volt, azóta nem keresett.
Miért volt baj, hogy festek? Ez más fiút is zavarna?
a megtett meccseken agyalt a srác, én is azt szoktam, eszébe jutott, h kár volt megtenni a Reált most győztesnek, mert elég rosszul megy most nekik, semmi köze nem volt hozzád, bár lehet, h kicsit hasonlítasz Ronaldohoz, és eszébe jutott rólad a Reál.
2016. ápr. 10. 16:50
12/18 anonim válasza:
Ha munka szinten is azt űzöd, azzal lehetett éppen probléma.
Amíg valaki hobbi művész, addig kreatív, van hobbija, csinál valamit, juhéé.
De sokszor a hivatás szerű művészeket lehet azonosítani a csóró, meg nem értett lelkekkel. Nem mellesleg sokszor tényleg depressziósak, alkotói válság, etc...
2016. ápr. 10. 17:13
13/18 anonim válasza:
Egyet értek avval hogy valószínűleg megélhetési nehézségeik és sajátos személyiségük miatt lehetett rossz hatással rá mikor mondtad hogy festesz. De szerintem se foglalkozz vele, már mindegy, ha ez egy általános probléma lesz a randijaidon akkor arra úgy is rá jössz majd. ezzel az egy fiúval ne gyötörd magad.
2016. ápr. 10. 17:21
14/18 anonim válasza:
Szia. Festesz? Légy a feleségem :) De ha nemet mondasz, azért alkotásaid megnézném, új a házam , üresek a falak :) Kérlek :)
2016. ápr. 10. 17:27
15/18 Kenzo Tenma válasza:
Én szeretem ha egy lány művészlélek, ez arra enged következtetni, hogy különleges. Viszont van az az agyi szint ahol ez negatívumként jelenik meg, és ezt most rá értem, amiért nem képes ezt értékelni.
2016. ápr. 10. 17:28
16/18 anonim válasza:
Szia! Festeni manapság ritka tulajdonság a lányok körében, szerintem fennkölt és szép dolog. Az én párom is festett régen leginkább tájképeket persze csak hobbyból. Engem speciel büszkeséggel töltött el, hogy van kreativitása és ilyesmi is érdekli. F/30
2016. ápr. 10. 17:32
17/18 anonim válasza:
Dehogy is. Nem ez volt az oka, hanem valami más.
Én konkrétan tökre örülnék egy festőlánynak, főleg ha valóban ügyes és meg tud tanítani engem is festeni.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy más volt a problémája.
2016. ápr. 10. 18:58
18/18 anonim válasza:
Kizárt, hogy ez legyen a baj... A legtöbb pasinak pont az a problémája, ha a lánynak nincs hobbija, nem kreatív. Sok gondolkozás után maximum annyit tudok elképzelni, hogy a festés konkrétan valamiért rossz érzéseket vált ki belőle, úgy értem személyes élmény, emlék vagy tapasztalat miatt. Legyen az családi dolog, egy volt barátnő vagy valami hasonló. De sok esélyt nem adok ennek, inkább én is arra szavaznék, hogy más miatt kedvetlenedett el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!