Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen típusú lányok jönnek be? És hogyan kelti fel a lány az erdeklodeseteket, mit szerettek egy lanyban? Mi az ami taszító hatással van rátok?

Figyelt kérdés
Előre is köszi.kort is írjátok legyszives!

2012. okt. 5. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj leányom. :)

Általában minden férfinak/fiúnak más és más jön be. Nincs két ugyanolyan ember, de az igények, ideállok lehetnek hasonlóak, de még is másak.

Valaki a rövid, valaki a hosszú hajú lányokat preferálja. Valaki a vékonyat, valaki a telt-karcsút. De a lényeg a lényegen, mindenki biologiailag keresi a megfelelő egyedet, aki képes tovább vinni a férfi génjet.

Első sorban az egészséget és ápoltság kerül szem elé. Azért előnyben vannak azok a lányok, akiknek van néme zsír tartaléka a kiszámíthatatlan időkre. (ez őskorbol maradt hátra) Ezért én pl. bukok az olyanokra akiknek van némi pocakja és fenekén egy zsír réteg.

Az egészség szempontból például egy amputált lány, nem számít vonzónak, bát ugyanúgy képes szűlni, de mégse igényeljük első ránézésre.

Belső tulajdonságban is egyén függő, és itt a legnagyobb az eltérés férfi és férfi között. Valaki a visszahúzódókat komálja, valaki meg a pörgőseket. Ezekről már nem tudok annyira írni. :)

2012. okt. 5. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a szimpatikus típusúak jönnek be.

Az érdeklődésemet először vizuálisan kelti fel.

Mindent szeretek benne, amiért megszerettem.

Az igénytelenség, trampliság taszító hatással van.

37.

2012. okt. 5. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat de 1. Válaszoló:megértem h minden ízlés változó de attól gondolom van ami taszító Pl:korömragas stb. Vagy vonzó pl:hosszú göndör haj.az ilyenekre lennék még kíváncsi.és neked is gondolom változó a véleményed a tobbiekevel szemben de kérlek azt írd.
2012. okt. 5. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:
De azért nagyon szépen köszönöm a meglatasodat.:-)
2012. okt. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!