Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek is taszító lenne ez egy lányban?
Randiztam egy sráccal, tök jól kezdődött meg minden, aztán mondtam, hogy szeretek festeni, és ezzel is foglalkozom, szinte láttam, ahogy lelohad a mosoly az arcáról. Aztán már semmi nem volt olyan, mint azelőtt, teljesen más lett, látszott, hogy valami baja van, de mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy nincs semmi baja, szóval nem tudtam kiszedni belőle, hogy mért is baj, hogy szeretek festeni? Ez pénteken volt, azóta nem keresett.
Miért volt baj, hogy festek? Ez más fiút is zavarna?
L/19
Sztem nem ezzel volt baja.
A nők általában elhitetik magukkal, hogy marha nagy művészek, festők, fotósok és bloggerek, szóval ehhez hozzá kell majd szoknia, ha mégis ez a gondja.
Te tényleg festesz?? Ez egy kicsit gusztustalan! sőt :/
Azt sugallja hogy picit használod a fejed és talán még kreatív is vagy. Bocs, de az ilyen lányok nem kellenek senkinek.
Tudod, kis smink, csinos ruha, belőtt frizura és játszd a butuskát és találsz barátot :)
De ne nagyon ecseteld hogy van hobbid, úgyse érdekel minket. Mond azt hogy szeretsz vásárolni és a telefonodat nyomkodni. Ennyi elég.
Tudod...csak add a "mai" divatot
Szia
Nekem szimpatikus lenne. Végre valami intelligens hobbi. Az ilyenekkel nem szabad foglalkozni. Én is jártam már hasonlóan. Pedig azt gondoltam, pozitív dolog az hogy önvédelmet tanulok. Kell a munkámhoz meg szeretem is. És azt is meg tudom védeni aki velem van. De mint kiderült tévedtem. Lehet az ecset haj hiányzott. Na de a lényeg hogy ne bánkódj. Az élet majd hozza azt a férfit aki úgy fog imádni ahogy vagy :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!