Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányban mi lehet taszító tulajdonság? Főleg személyiségben értem!
Pl hisztis, sokat vinnyog, megláncolja a pasit, folyton féltékeny és folyton elszámoltatja
és pl. ha a pasi kontójára költ jó sokat is a tetejébe.
ha haszna vehetetlen. Egy szappantartóval is kellemesebb elbeszélgetni, mert benne legalább több az értelem.
Nekem :
-túl nagy a szája,mindenhez beleszól.
-nem tisztel másokat,kigúnyol valakit.
Nekem enni lenne taszító,de ezeken is lehetne javítani..
Legtöbb fiú már az ilyen nyomulós csajokat szereti,pl : szép,csinos,DE esze nincs,nagy a szája..
Amúgy hány éves vagy? :)
Amkiket írtatok amúgy az mind jó. De ezen kívül pl. hátrány-e ha kitűnő tanuló, megijedtek-e egy okos lánytól? Vagy hogyha orvos szeretne lenni?
(barátnőmről van szó és szegényt meg kéne nyugtatgatni, de köszönöm annak a kedves hozzászólónak, aki ENGEM buta elkényesztetett kislánynak állított be XD)
Ami taszít: ha beképzelt (főleg ha nincs is mire vernie magát), ha másokat lenéz, ha flegma, tiszteletlen, vagy hazudozik.
Ha kitűnő tanuló, ha okos a lány az egyáltalán nem taszít, már miért taszítana? Épp ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!