Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok? Ennyi év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ennyi év után érdemes lenne?

Figyelt kérdés
15 éves voltam, mikor összejöttem az első barátommal, aki akkor 17 volt. Nagyon szerettem őt, de 5 hónap után szakítottunk. Öt év telt el azóta, két éve nem láttam. Tegnap véletlenül összefutottunk és beszélgettünk, és igazából sosem tudtam teljesen elfelejteni. Rájöttem, hogy még mindig nem közömbös számomra. Rákérdezett, hogy találkoznék-e vele valamikor. Szerintetek egy ilyen kapcsolatot érdemes újrakezdeni, ráadásul ennyi idő után? Vagy jobb lenne, ha inkább megmaradna szép emléknek? Esetleg tapasztalatok?
2016. ápr. 3. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat a részéről valószínűeg kimerülne a "potya dugás" katgóriában.
2016. ápr. 3. 19:06
 2/4 Blade Bone ***** válasza:
100%
Szerintem talizzatok nyugodtan, az még jó is lehet. Egyenlőre ne gondolj semmire, majd ha találkoztatok úgyis kiderül mennyi van benne. :)
2016. ápr. 3. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
igen.
2016. ápr. 3. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vágj bele fiatalok voltatok mindketten azóta változtatok szerintem egy próbát mindenképp megér :)
2016. ápr. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!