Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, érdemes belevágni távkapcsolatba?
Az az igazság, hogy élőben félénk vagyok és nincs valami sok önbizalam, önbecsülésem is nulla, így sosem mertem kedzeméynezni lányoknál, bár szemeztek velem buszon vagy énztek utánam vissza utcán lányok, esetleg szó szerint bámultak, de én még mindig olyan rondának érzem magma, hogy meggátol abban, hogy odamerjek menni a nekem tetsző lányokhoz, folyton azt érzem, hogy kevés vagyok külsőre hozzá képest.
De neten folyamatosan vannak lányok, akiknek bejövök külsőre és jellemre is valamiért és már nem is egy távkapcsolatra lenne lehetőségem, de én csak halogatom, mert félek a dologtól, félek, hogy nem leszek elég a lánynak, féle, hogy a táv miatt csalódást és fájdalmat okozunk csak a másiknak. De valamiért a környééken egy lánnyla sem akar összejönni semmi, itt ritkán tapad rám lány a neten, de ő sem az esetem, ellenben távoli lányok nem csak jellemre, de külsőre is bejönnek nekem, olyan lányoknak tetszem, hogy összetehetem a két kezem. De sajnos 150-250km a táv a lányok és köztem és még azt sem tudom kivel járnék, ha járnék egyáltalán. Választék van, de én nem látom értelmét a távkapcsolatoknak, nem hiszek a tartósságában és nem is tudom hogy bírnám ki a szeretett lány nélkül soáig.
Ezekszerint arra odafigyelsz,hogy még a megye se stimmeljen. XD
Az még eszedbe sem jutott,hogy közelebbi lánnyal csetelgessél,akivel -ha úgyadódik- esetleg talizhatsz is?
Á, de már totál felőrlődöm, mert élőben folyton foglalt lányokat sikerül kifognom vagy tök érdekteleneket, én már ezért nem is szoktam leszólítani lányokat a városban, haveromék viszik tovább a szakmát még lelkesen, én már értelmét sem látom.
Én csak egy jellemre szerethető, aranyos, kedves, hűséges lányt szeretnék, akivel boldogok lehetünk, miért ilyen nehéz ez, mintha el lennék átkozva és csak a tőlem távol élő lányokkal lennék egy hullámhosszon.
Én majd' egy évig voltam együtt egy lánnyal, aki 60klikkre lakott tőlem, de az is csak azért volt, mert ő forszírozta. Bírtuk egymást, de én nem vonatozgatom el a fél életemet senkiért.
Viszont ez ne vegye el a kedved tőle, mert ha:
-szívesen utaztok egymásért órákat, és van is lé rá
-van a kapcsolatban, ami az arányaiban sok (főként utazási idő) ráfordítást ellentételezi
-tényleg szeretitek egymást, és akár hosszabb távon is működhet
akkor megérheti.
De a gyakorlatban ritkábban müxik, mint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!