Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, érdemes belevág...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, érdemes belevágni távkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy élőben félénk vagyok és nincs valami sok önbizalam, önbecsülésem is nulla, így sosem mertem kedzeméynezni lányoknál, bár szemeztek velem buszon vagy énztek utánam vissza utcán lányok, esetleg szó szerint bámultak, de én még mindig olyan rondának érzem magma, hogy meggátol abban, hogy odamerjek menni a nekem tetsző lányokhoz, folyton azt érzem, hogy kevés vagyok külsőre hozzá képest.

De neten folyamatosan vannak lányok, akiknek bejövök külsőre és jellemre is valamiért és már nem is egy távkapcsolatra lenne lehetőségem, de én csak halogatom, mert félek a dologtól, félek, hogy nem leszek elég a lánynak, féle, hogy a táv miatt csalódást és fájdalmat okozunk csak a másiknak. De valamiért a környééken egy lánnyla sem akar összejönni semmi, itt ritkán tapad rám lány a neten, de ő sem az esetem, ellenben távoli lányok nem csak jellemre, de külsőre is bejönnek nekem, olyan lányoknak tetszem, hogy összetehetem a két kezem. De sajnos 150-250km a táv a lányok és köztem és még azt sem tudom kivel járnék, ha járnék egyáltalán. Választék van, de én nem látom értelmét a távkapcsolatoknak, nem hiszek a tartósságában és nem is tudom hogy bírnám ki a szeretett lány nélkül soáig.

2012. júl. 29. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Véletlenül se próbáld meg, hanem keseregj tovább...
2012. júl. 29. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezekszerint arra odafigyelsz,hogy még a megye se stimmeljen. XD

Az még eszedbe sem jutott,hogy közelebbi lánnyal csetelgessél,akivel -ha úgyadódik- esetleg talizhatsz is?

2012. júl. 29. 10:35
 3/10 A kérdező kommentje:
A legjobb kapcsolatok spontán beszélgetések útján alakulnak olyan oldalakon, ahol nincs kiakasztva ki hány éves és merre valósi, mint az általam utált fb-n, ahol kb. minden debreceni lány, akire ráírtam egy beképzelt, utálatos vagy csak közömbös jellem volt. Nehéz rendes lányt találni manapság, főleg olyat, akivel külsőre is vonzódunk egymáshoz.
2012. júl. 29. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsit nyers leszek, de szedd össze a tökeidet. A távkapcsolat pedig működik. 2-3 évnél rövidebb soha nem volt nekem. És soha nem távolság miatt lett vége, hanem azért, mert közben rájöttünk, hogy szimplán nem passzolunk össze, viszont a barátság azóta is megvan/megmaradt. A távolság nekem is 150km körül volt és nem haltam bele. Szóval hajrá. Ha meg a neten összejön, akkor a valóságban is összefog, csak kell egy marék önbizalom, szóval ne itt töketlenkedj, hanem irány csajozni.
2012. júl. 29. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
A kérdésre a válasz: NEM!
2012. júl. 29. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tartom jó ötletnek. Én már ezerszer próbáltam, de eddig a leghosszabb ilyen kapcsolatom 2 hétig tartott. Egyébként tudom mit érzel, én is ugyanezen mentem keresztül amíg mérgemben fel nem hagytam az egésszel.
2012. júl. 29. 11:01
 7/10 Hole Hunter ***** válasza:
Egyértelműen nem.
2012. júl. 29. 11:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Á, de már totál felőrlődöm, mert élőben folyton foglalt lányokat sikerül kifognom vagy tök érdekteleneket, én már ezért nem is szoktam leszólítani lányokat a városban, haveromék viszik tovább a szakmát még lelkesen, én már értelmét sem látom.

Én csak egy jellemre szerethető, aranyos, kedves, hűséges lányt szeretnék, akivel boldogok lehetünk, miért ilyen nehéz ez, mintha el lennék átkozva és csak a tőlem távol élő lányokkal lennék egy hullámhosszon.

2012. júl. 29. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Én majd' egy évig voltam együtt egy lánnyal, aki 60klikkre lakott tőlem, de az is csak azért volt, mert ő forszírozta. Bírtuk egymást, de én nem vonatozgatom el a fél életemet senkiért.

Viszont ez ne vegye el a kedved tőle, mert ha:

-szívesen utaztok egymásért órákat, és van is lé rá

-van a kapcsolatban, ami az arányaiban sok (főként utazási idő) ráfordítást ellentételezi

-tényleg szeretitek egymást, és akár hosszabb távon is működhet

akkor megérheti.

De a gyakorlatban ritkábban müxik, mint nem.

2012. júl. 30. 18:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Nálam igazi akadály a pénz, mert szégyellem, de nagyon szegények vagyunk, majd,ha lesz melóm, akkor más lesz, de míg szülőkkel élek, addig semmilyen útra nem futja és nem is 60 kilométerekről van szó, hanem sokkal nagyobb távolságokról, sajnos.
2012. júl. 30. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!