Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire utal, hogyha a harmadik találkozó után
ilyen bizalmasan viselkedik?
Figyelt kérdés
Volt két normális randink, és az után egy kb. fél órás találkozás, mert mindketten siettünk. Egy hete nem találkoztunk, de olyanokat ír, hogy borzasztóan hiányzom, és drágámnak hívott. Ez már sok nekem, nagyon sok. Elvégre csak ismerkedési fázisban vagyunk, nem járunk még együtt. Megírtam ezt neki, azt írta, csak ki akarta fejezni amit érez. Amúgy egy nagyon érzelmes, nagyon rendes srácról van szó, és szimpatikus, bár ez a túlzott bizalmaskodás lassan elijeszt. Én 24L, ő 23F
De szerintem megint ugyanazt írtad, csak odaraktál egy vesszőt, amitől nem lett jobb, mert még mindig azt jelentené hogy némi beképzeltséggel. :)
2016. ápr. 2. 13:01
12/21 anonim válasza:
Bár tény hogy a " semmi pénzem sincs" az működik, de az azért mást. Tudod, van-e koffein abban a kávéban, amely nem nélkülözi a koffeinmentesség hiányát? :)
2016. ápr. 2. 13:04
13/21 A kérdező kommentje:
Ok, lehet. De ennél jobban ne offold szét a kérdésem :))
2016. ápr. 2. 13:05
14/21 anonim válasza:
Na, de a kérdésre válaszolva, bankszámlára mint sokan mások. :)
2016. ápr. 2. 13:05
15/21 A kérdező kommentje:
Ok, Humor Herold :)) De azért nem bánnám, ha érdemben is válaszolnál.
2016. ápr. 2. 13:08
16/21 anonim válasza:
#4 vagyok, nem tudom mit nem értettél a válaszomon. Tetszel neki, tudja, hogy téged akar, bízik benned, de neked ez túl sok, neked ez nem kell. Dobd a p...csába, hogy minél előbb túl legyen rajtad, és megkaphassa egy rendes lány, aki szereti és becsüli.
Így megfelel? És hogy miből vontam le a következtetést, hát tudod nem kell ehhez atomfizikusnak lenni, csak olvastam a sorok között.
2016. ápr. 2. 13:30
17/21 A kérdező kommentje:
16. Nem tartom magam szemét patkánynak, amiatt, hogy három találkozás után, amikor jóformán semmit nem tudok még a másik emberről, nem tudok ilyen bizalmas, meghitt hangot megütni valakivel szemben, és hogy túlzásnak találom, hogy drágámnak nevezzenek, vagy állandóan puszikat küldözgessenek nekem. Fogok beszélni vele erről, csak előbb kiváncsi voltam az itteni véleményekre.
2016. ápr. 2. 13:40
18/21 anonim válasza:
Őszintén? Nekem is sok lenne egy nőtől 2-3 párórás találkozás után. Bizalmasan ismerkedni, avagy az ismerkedést elmélyíteni bőven lehet ezek nélkül az üres "hiányzol", "drágám", "imádlak", "édesem" stb. nélkül is. De ez csak az én szubjektív véleményem, mindenki másképp csinálja, mindenkinek mások az igényei.
2016. ápr. 2. 13:58
19/21 anonim válasza:
Bezzeg ha nem keresne, nem hívna, sz*rna rád, akkor meg az lenne a gond. Inkább örülj neki, hogy foglalkozni akar veled. A becézgetést megmondhatod neki, hogy zavar.
Sok nő azt hiszi, hogy a férfiak érzéketlen állatok, akiktől ilyen viselkedés nem várható el. Pedig de. Én is ilyen vagyok, és mindig is ilyen voltam, cserébe 3 randi alatt bőven el tudtam dönteni, hogy akarom-e a másikat, vagy sem. Mint ebben a sztoriban a férfi. Nyilván valakinek több idő kell, mire érzelmeket vált ki belőle a másik fél, de ha 3 randi után olyat írsz, hogy minek írja azt, hogy hiányzol neki, akkor az nem túl pozitív. Az egész sztorid negatív hangvételű a pasival szemben. "nagyon érzelmes, nagyon rendes srác" <- Ennyi volt az egy pozitívum az egész irományban.
Miért érzem azt ezek után, hogy te nem akarod társként őt?
2016. ápr. 2. 15:43
20/21 anonim válasza:
Szerintem arra utal hogy kicsit szeretethiányos, és talán már azt is elkönyvelte hogy jártok. Persze lehet hogy ez természetes szavajárása, de az elég idegesîtő lehet akkor. :) azt simán megemlítheted neki hogy ne essen túlzásokba, "még nem vagyok a barátnőd" :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!