Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a nők utálják, ha őszinték velük a férfiak. Ha megmondom egy lánynak a valóságot, realitásról beszélek, akkor megutál érte.

Ha viszont folyton hazudok neki (persze úgy, mintha teljesen őszintén beszélnék), akkor megadja magát, elolvad attól, amit mondok neki.

Az a legviccesebb az egészben, hogy szerintem a tudatukban teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a fiú csak azért mond nekik szebbnél szebb dolgokat, mert kellenek neki, ki akarja használni őket, ugyanakkor az érzelmeik, az emócióik teljes mértékben elnyomják a tudatos reakciójukat, vagyis hogy kiszabaduljanak a fiú bűvköre alól.

És közben egyáltalán nem érdekli őket, hogy csupa eltúlzott, édes szót hallanak magukról, amit a fiú mond nekik (pedig tisztában vannak ezzel a ténnyel), csak hallani akarják, inni a hazug szavakat, és élvezni azt, hogy egy álomban vannak, ami reményeik szerint soha nem érhet véget (miközben tudják, hogy véget fog érni).

Szerintetek igazam van a női lélekkel kapcsolatban?

2010. ápr. 5. 00:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Te mekkora tahó vagy. Remélem, a 3., jövőbeli barátnőd marad is jövőbeli.
2010. ápr. 5. 12:38
 32/40 A kérdező kommentje:

"Te mekkora tahó vagy. Remélem, a 3., jövőbeli barátnőd marad is jövőbeli."

Sajnálom, de tőle jövök. Immáron egy pár vagyunk. :)

Amúgy gondoltál már rá, hogy tulajdonképpen mindenki tahó az életben, csak az, akit te kedvesnek gondolsz, azért kedves veled, mert önző módon jól esik neki, hogy szeretik őt, és így a saját lelkiismeretével el tud számolni, és nem pedig azért ilyen, hogy neked jó legyen?

2010. ápr. 5. 12:51
 33/40 anonim ***** válasza:
Nem, tudod vannak olyan emberek akik azért kedvesek mert szeretnek engem, és nem tudom miért önzőség az hogy én is szeretem őket és ez nekik jól esik?
2010. ápr. 5. 17:14
 34/40 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még..
2010. ápr. 5. 19:46
 35/40 anonim ***** válasza:

Te nagyon sokat csalódhattál az életben, vagy a nőkben, vagy a szerelemben, vagy akármiben, ha ilyen gondolataid vannak.

Van önzetlen szeretet is. Ha szeretsz vkit, mert szereted. Érted? Nem tett érte semmit, és te mégis szereted.

Egyébként én nő vagyok. És kifejezetten utálom, ha hülyének néznek, vagy próbálnak nézni, és hazudnak nekem. Mindennél jobban utálom a bizonytalanságot. Legyen az igazság bármi, nekem azt tudnom kell.

Én megtisztelek mindenkit azzal, h őszinte vagyok és egyenes, akkor ugyanezt elvárom/elvárnám másoktól is.

És emellett mégis képes vagyok megbocsátani...

Ha pedig tudom, h nem őszinte velem a másik? Akkor ezt meg is mondom neki, és nem várom el, h "Hazudj még nekem..."

Különben ha most jössz a barátnődtől, kíváncsi vagyok, h vajon ő hogy áll ehhez a kérdéshez. Vele megbeszélted, őt megkérdezted? Vagy ő is csak áldozat, akit átversz?

2010. ápr. 6. 09:07
 36/40 A kérdező kommentje:

Ő is csak egy áldozat.

És igazad van, sokat csalódtam az életben, de szerencsére (vagy szerencsétlenségemre?) a csalódások közepette rájöttem, hogy valójában hogyan mennek a dolgok.

A lényeg: ha mi férfiak, nem tudjuk átverni a nőt, akit szeretünk és meg akarunk kapni, akkor nincs esélyünk.

Van 1-2 barátom, akiknek nem kellenek ilyen praktikák, mert a nők őket üldözik, de ez nagyon ritka.

2010. ápr. 6. 13:04
 37/40 anonim ***** válasza:
Te süket vagy? Honnan ismersz te minket hogy azért mert tapasztaltál valamit, azért mindenki más hazudik ha azt mondja hogy ő valóban szeret valakit és szeretik? Ez csak irigység hogyha neked nem jut akkor nekik se? Komolyan nem tudom hogy van bátorságod ismeretlenül közölni hogy én milyen vagyok vagy hogy élek. Akkor leírom hogy én pl ha hazudik nekem valaki akkor úgy rúgom föl hogy a világ másik végén áll meg. És te majd most közlöd hogy nem vagyok ilyen igazából és csak a hazugságért kuncsogok... Kicsit sem érzed abszurdnak? Honnan ismersz minket hogy ilyeneket megállapíts?
2010. ápr. 6. 16:42
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy gomba mérgező, még nem jelenti azt, h a világ összes gombája mérgező. De te félsz a mérges gombától, ezért hozzá se nyúlsz olyan ételhez, amiben gomba van.

Rájöttem a működésedre?

2010. ápr. 6. 18:28
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem észre, ha a férfiak meglátnak egy szép nőt, áll a farkuk. Imádnak enni, ha meg sört isznak, büfögnek, lefekvés előtt, vagy reggel, felkelés után meg finganak. Ha nem szeretik a barátnőjüket, magasról xarnak rá, ha meg szeretik, akkor tapadnak, nincs átmenet. Ha a nő megkérdi merre járt, akkor a nő "féltékeny hisztis pi.csa", ha a férfi megkérdi a nőt merre járt akkor csak "aggódik, már ezt se szabad?":)

Vajon rájöttem a férfiak működésére?:D

2010. ápr. 6. 22:15
 40/40 anonim ***** válasza:

22:15 22:15 22:15!!!! :) írj nekem privátot, léccilécci, előtted válaszoló vagyok. :D Akartam én neked, de nálad nincs beállítva. ::)

mj.: azért írd oda, h melyik kérdésből vagy :D

2010. ápr. 6. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!